G4Media.ro

De sâmbătă se deschid şi pârtiile din partea inferioară a masivului Postăvarul…

Sursa Foto: Facebook/ Poiana Brașov

De sâmbătă se deschid şi pârtiile din partea inferioară a masivului Postăvarul / Primar: ”A fost un efort fantastic să amenajăm și să întreținem pârtiile în această perioadă”

Datorită temperaturilor coborâte din această săptămână, s-a reușit să producerea de zăpadă artificială necesară pentru a amenaja și pârtiile Drumul Roșu și Sulinar, din Poiana Brașov, anunță Brașov.net. Se va putea schia până în Poiana Brașov, la telegondolă, pe Drumul Roșu, cu ieșire pe Subteleferic sau pe pârtia 3D și apoi Drumul Albastru. Schiorii experimentați vor putea coborî pe pârtia Sulinar, atât Zidul mare, cât și varianta fiind amenajate. Ieșirea se va face spre cabina Capra Neagră, pe varianta spre pârtia Bradul.

„De mâine, iubitorii de schi și snowboard din Brașov vor putea schia și pe pârtiile din partea inferioară a masivului. Primele pe care le vom deschide sunt Drumul Roșu și Sulinar. A fost un efort fantastic să amenajăm și să întreținem pârtiile în această perioadă, mai ales că zăpada este artificială în cea mai mare parte. Deschiderea celor două pârtii este o veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Vorbim de o pârtie ușoară și una dificilă, astfel că indiferent de nivelul de pregătire, se va putea coborî până în Poiană pe schiuri sau placă. În același timp, va scădea și presiunea de la scaunul Ruia, deoarece au la dispoziție mai multe pârtii”, a precizat primarul Allen Coliban.

De mâine se va schia pe pârtiile Drumul Roșu (integral), Sulinar (integral), Lupului (partea superioară), Kanzel și Doamnei. Vor fi deschise și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...