G4Media.ro

David Popovici, prestație perfectă la Naţionalele de la Otopeni: Patru probe, patru…

sursa foto: Facebook/ Federația Română de Natație

David Popovici, prestație perfectă la Naţionalele de la Otopeni: Patru probe, patru medalii de aur. Sâmbătă a câştigat cursa de 100 m liber / Ce obiectiv are el la JO

David Popovici a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret şi juniori I-II, competiţie care are loc la Otopeni. Este a patra medalie de aur obţinută de Popovici la actuala ediţie, transmite News.ro.

“Sunt foarte mulţumit. Cred că n-am mai coborât de aproape un an sub 48. Cred că da, sunt în grafic pentru JO. Mă bucur că am îndeplinit obiectivul principal la aceste campionate şi anume să mă calific la Campionatele Europene. Singurele obiective pentru JO sunt să dau tot ce am mai bun. Mai mult decât atât nu am ce să fac”, a declarat Popovici în direct la TVR Sport.

Pentru sportiv urmează Mare Nostrum în Barcelona şi Campionatele Europene din Serbia, iar apoi Jocurile Olimpice. ‘După aceea, o vacanţă binemeritată”, spune el.

Sâmbătă, la Otopenii, el a parcurs 100 m în 47 de secunde ş 86 de sutimi. Pe locul doi s-a clasat Patrick Dinu (49.16), iar pe poziţia a treia a terminat George Adrian Raţiu (49.53).

Zilele trecute, David Popovici a triumfat şi la 50 m liber, 200 m liber şi 400 m liber.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...