G4Media.ro

Dancilă și europarlamentarii PSD au votat în 2015, la Strasbourg, pentru legalizarea…

Dancilă și europarlamentarii PSD au votat în 2015, la Strasbourg, pentru legalizarea căsătoriilor dintre persoanele de același sex

Premierul Dăncilă, alături de majoritatea europarlamentarilor PSD și PNL, au votat în 2015 un raport în Parlamentul European care recomanda legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoanele de același sex.

Documentul a fost elaborat de italianul Pier Antonio Panzeri, iar în cuprinsul său se precizează că „ia act de legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex (…), încurajează instituţiile şi statele membre să contribuie în continuare la reflecţiile asupra recunoaşterii căsătoriilor“.

Potrivit unui articol publicat în cotidianul Adevărul din 16 martie 2015, 22 de europarlamentari români au votat în favoarea raportului: Victor Boştinaru (PSD, S&D), Cristian Buşoi (PNL, PPE), Andi Cristea (PSD, S&D), Mircea Diaconu (independent, ALDE), Damian Drăghici (UNPR, S&D), Vasilica Dăncilă (PSD, S&D), Doru Frunzulică (UNPR, S&D), Maria Grapini (PC, S&D), Cătălin Ivan (PSD, S&D), Monica Macovei (independent, PPE), Siegfried Mureşan (PMP, PPE), Ramona Mănescu (PNL, PPE), Dan Nica (PSD, S&D), Norica Nicolai (PNL, ALDE), Cristian Preda (independent, PPE), Ioan-Mircea Paşcu (PSD, S&D), Laurenţiu Rebega (PC, S&D), Theodor Stolojan (PNL, PPE), Daciana Sârbu (PSD, S&D), Claudia Ţapardel (PSD, S&D), Ciprian Tănăsescu (PSD, S&D), Adina Vălean (PNL, PPE).

În mod contrar votului din Parlamentul European, acum, trei ani mai târziu, PSD s-a implicat activ în susținerea referendumului pentru redefinirea familiei drept căsătoria exclusivă dintre un bărbat și o femeie.

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au susținut că PSD nu se va implica în referendum, dar dovezile contrare sunt copleșitoare (detalii aici).

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Cand s-a construit canalul Dunare-Marea Neagra ERA BANCUL:
  Intre Dunare si mare s-au facut 2 canale
  Si se plimba cu vaporul
  Ceausescu si poporul.
  ASTA ERA POLITICA EXTERNA.
  Intre Dunare si mare s-au facut 2 canale
  Si se plimba cu barcuta
  Ceausescu si Lenuta
  ASTA ERA POLITICA INTERNA.
  Deci si la jigodiile psd-iste merge ,, Una este politica externa si alta cea externa!

 2. D-le Matei Alexandru, ce misto era daca scriai articolul asta in urma cu 3-4 zile !

  PS. Sau ca sa fiu mai exact, daca aflai informatia in urma cu 3-4 zile ! 😉

 3. Niște ipocriți și demagogi fără coloana vertebrala, lacomi de bani, falși politicieni marionete ale celui mai mare ticălos din istoria României. Și bineînțeles nr. 1 printre hoți din tara.

 4. Trebuie sa fii dus cu pluta rau de tot sa crezi ca au facut acest referendum pentru redefinirea familiei in Romania. Altele sunt interesele si o sa iasa la suprafata cat de curand. Numai ca probabil pentru noi ca tara, o sa fie mult prea tarziu.

  • Referendumul de acum e doar un exercițiu de potenta electorală . PSD vor sa arate că ei sunt iubiți de popor și sunt votati , și vor să vadă unde rezultatele sunt nefavorabile ce pot face sa îmbunătățească la alegerile viitoare . Vor sa vadă la lucru mașinăria de vot numita PSD .

  • Dumitru Ionut ar fi bine daca doar despre asta ar fi vorba. Eu cred ca in urma acestui referendum o sa modifice mult mai multe legi. Pe astia ii cred in stare de absolut orice.

 5. Exact asa o sa se comporte și Dragnea sub presiunea drepturilor cazaturilor ălora și o sa scuipe pe referendum și pe tovarăși de drum… Știti bine ca el are toată puterea și face ce vrea…

 6. Ce stiu ambuscatii astia ce voteaza ?! PSD cred ca are cel mai numeros numar de parlamentari la UE . Si toti dancilezi !Si astfel isi aduce Romania contributia la distrugertea UE !! Mascarada numita abuziv referendum este Referendumul pentru ura si dezbinare in Romania ! (Mi-am „sters” toti prietenii care merg la vot. Si pe cei de pe fb. Probabil si ei pe mine. ) Nu poti avea un dialog cu ei nici macar daca sunt cunoscuti . Parca sunt sectanti …….

 7. Vorba ceea: să nu faci ce face popa, să faci ce zice popa !

 8. Numai bou-i consecvent. Vaca nu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.