G4Media.ro

Consiliul General al Municipiului București a aprobat înființarea Administrației Parcului Natural Văcărești…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Consiliul General al Municipiului București a aprobat înființarea Administrației Parcului Natural Văcărești / Nicușor Dan: „O uriașă oportunitate”

Înfiinţarea Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti, serviciu public de interes local al Capitalei, a fost aprobată vineri de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) cu 32 de voturi „pentru”, 2 „împotrivă” şi 15 abţineri.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute vineri dimineaţă, la sediul PMB, primarul general, Nicuşor Dan, a arătat că Parcul Naţional Văcăreşti reprezintă „o uriaşă oportunitate” pentru Bucureşti.

„Am depus o cerere pentru preluarea în administrare a acestui parc, cererea a fost aprobată de către Agenţia Naţională pentru Arii Protejate. În urma acestei aprobări, venim azi în şedinţa de Consiliu cu structura care va gestiona această arie protejată, Parcul Văcăreşti.

Este o structură nouă şi azi aprobăm înfiinţarea acestei administraţii, urmând ca după aceea, bineînţeles, să transferăm şi să angajăm persoane pe cele 20 de poziţii pe care le prevede organigrama”, a precizat Nicuşor Dan.

Finanţarea cheltuielilor curente şi de capital ale Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti se va face din subvenţii de la bugetul local al Capitalei şi din venituri proprii.

Sediul administrativ al Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti va fi în Bucureşti, sectorul 4, strada Uioara, nr. 3, bl. M2, parter.

De asemenea, proiectul de hotărâre prevede reducerea numărului de posturi al Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti de la 41 la 36.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Mă uit la poza aia. ȘTIU ce lipeste: multumirea lucrului bine facut.
  Nu poti sa te relaxezi in Bucuresti!
  Poate cand vor muta Capitala va face sens… parcul natural

 2. Central Park …Vacaresti 🙂

 3. Spune daca ești vaccinat aiurica?

  • Spune ce lege incalca, daca ai ceva de spus.

 4. Mlastina Vacaresti e un focar urias de tantari si sobolani. Normal ca Plicusor vrea s-o ia in subordine 😂

 5. Ați angajat 20 de persoane pentru mănuța aia de teren? Nu aveați suficienți oameni? Incredibil….

 6. N-o sa inteleg niciodata de ce un matematician din Fagaras isi inchipuie ca salveaza el Bucurestiul! Eu unul m-am cam saturat de tot felul de venetici care vin cu tot felul de idei cretze si afunda orasul si mai rau in mocirla prin incompetenta lor.

 7. Inca un proiect menit sa devieze privirile de la lucruri cu adevarat importante. NU E CALDURA IN CASELE OAMENILOR SI VOI FACETI PROIECTE PENTRU PARCURI ?

  • Nu observa nimeni ca el inca crede ca va castiga inca un mandat la PMB? 😆