G4Media.ro

Cod galben de ceaţă în judeţele Harghita şi Cluj / Cod galben…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Cod galben de ceaţă în judeţele Harghita şi Cluj / Cod galben de polei în Bacău, Neamţ, Iaşi şi Vaslui

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi, respectiv, polei, pentru şase judeţe din Transilvania şi Moldova, anunță Agerpres.

Potrivit ANM, până la ora 10:00, în judeţul Harghita, în zona depresionară, se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, ce va favoriza, în funcţie de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

De asemenea, până la ora 9:00, în judeţele Bacău (zona joasă), Neamţ (zona joasă), Iaşi şi Vaslui, se vor semnala temporar precipitaţii mixte, care izolat vor depune polei.

Tot până la ora 9:00, în judeţul Cluj, în localităţile Huedin, Aghireşu, Poieni, Căpuşu Mare, Sâncraiu, Ciucea, Izvoru Crişului, se va semnala ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...