G4Media.ro

Clotilde Armand îi îndeamnă pe social-democrații lui Negoiță să pună mâna pe…

sursa foto: G4Media

Clotilde Armand îi îndeamnă pe social-democrații lui Negoiță să pună mâna pe carte: Nu pot să mă abțin, toate mesajele au virgula între subiect și predicat

Pe toate pancartele afișate la protestul organizat de Robert Negoiță în fața Primăriei Capitalei, împotriva lui Nicușor Dan, se poate observa virgula între subiect și predicat, o greșeală frecventă în rândul persoanelor care nu acordă vreo importanță gramaticii limbii române, și care nu i-a scăpat primăriței din Sectorul 1, Clotilde Armand.

„Nu pot să mă abțin, dar PSD ar face bine să pună mâna serios pe carte (de citit). Toate mesajele PSD împotriva lui Nicușor Dan au virgule între subiect și predicat”, a punctat Clotilde Armand pe contul său de facebook.

Reamintim, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și organizația PSD Sector 3 au organizat, joi, un protest în fața Primăriei Capitalei pe tema retrocedării unei părți din Parcul IOR. La protest au participat peste o sută de persoane.

„Nicușor, susține mafia retrocedărilor” sau „Nicușor, tace pentru un plicușor” au fost mesajele afișate pe pancarte.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Ar pune ei mana si pe carte, dar nu renteaza la fel ca hotia in Romania.

  2. In nicio limbă nu se pune virgulă între subiect și predicat, pentru că relația dintre subiect și predicat este exact esența propoziției.

  3. Ăsta e nivelul în cel mai manelizat sector!

  4. Ce pretentii poti sa ai de la un asa zis primar votat. Are pretentii ca ea cunoaste limba romana, pe care abia o vorbeste corect. Tanti de la S1 sa verifice mai bine cine sunt vinovatii (Videanu primar si Orban vice – cel care i-a facut primari in capitala).

    • nu mai face pe prostu ca ramai asa

  5. Cartea ca cartea dar cu logica ce facem ca cartea fara logica e ca vobratoarele fara baterii.