G4Media.ro

Ciolacu: Românii pot intra deja în Turcia doar cu buletinul, mulţumesc autorităţilor…

Sursa foto: Pixabay

Ciolacu: Românii pot intra deja în Turcia doar cu buletinul, mulţumesc autorităţilor de la Ankara pentru promptitudine

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că românii pot călători, deja, în Turcia în baza buletinului, mulţumind autorităţilor de la Ankara pentru promptitudinea cu care au aplicat măsura convenită săptămâna trecută cu preşedintele Recep Tayyip Erdogan, transmite Agerpres.

„Românii pot intra deja în Turcia doar cu buletinul. Măsura convenită la întâlnirea de săptămâna trecută cu preşedintele Erdogan este în vigoare. Mulţumesc autorităţilor turce pentru promptitudine. Vom continua să lucrăm împreună în beneficiul cetăţenilor noştri”, a scris Ciolacu, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a aprobat pe 20 mai un decret, publicat o zi mai târziu în Monitorul Oficial turc, în baza căruia cetăţenilor români titulari ai cărţii de identitate li se acordă scutire de viză pentru călătoriile turistice şi permise de tranzit în Turcia cu un timp de şedere de maxim 90 de zile la fiecare 180 de zile.

Decizia luată de preşedintele Erdogan a venit în contextul vizitei oficiale pe care prim-ministrul Marcel Ciolacu a efectuat-o la Ankara.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Derbedeii astia fac orice numai sa nu absoarba fonduri PNRR 🤮

  2. De-aia ardea țara, nu se putea ajunge in Turcia!!!! In rest toate s-au rezolvat! Voiculescu a scăpat de prejudiciu, Mazăre a ieșit din pușcărie fără plata prejudiciului, justiția și DNA au fost încălecate de banda de nepoți și amante pusă pe f rat! 🤮🤮🤮

  3. Iar acum si turcii intra in Romania doar cu buletinul?

  4. In afara faptului ca persoanele care nu au pasaport pot acum sa intre in Turcia, nu inteleg ce alte avantaje sunt pentru noi?!

  5. Dacă „Șenghen” nu avem, măcar Turcia s-avem.