G4Media.ro

Brăila: De cinci zile, autoritățile declară zero cazuri de infectare cu Covid-19

Brăila: De cinci zile, autoritățile declară zero cazuri de infectare cu Covid-19

Judeţul Brăila declară, de cinci zile, zero număr de cazur de infectare cu COVID-19. Ultimii pacienţi contaminaţi cu noul tip de coronavirus au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi pe 9 mai, relatează Agerpres.

La nivelul judeţului sunt monitorizate 188  persoane care se află în carantină instituţionalizată şi 279 de persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, potrivit informaţiilor transmise, joi, de Instituţia Prefectului. De asemenea, 5.244 de persoane au ieşit din autoizolare la încheierea celor 14 zile şi 905 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată.

Conform raportării DSP, toate cele 22 cazuri confirmate pozitiv de COVID-19 în judeţ au fost declarate vindecate şi externate.

În ceea ce priveşte sancţiunile, potrivit IPJ Brăila, în ultimele 24 de ore, au fost executate peste 214 misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19, a fost verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor de deplasare în cazul a 302 persoane şi au fost supuse controalelor 25 de unităţi comerciale pentru a se asigura suspendarea activităţii.  În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 38 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 21.000 de lei, pentru fapte comise în contextul pandemiei de COVID-19.

Sursa Foto Facebook (Spitalul Judetean Braila)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter