G4Media.ro

Bode: Avem o alianţă cu PSD, însă Partidul Naţional Liberal nu este…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Bode: Avem o alianţă cu PSD, însă Partidul Naţional Liberal nu este în postura de vagon, nici măcar în primul vagon după locomotivă

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirmă că PNL nu este „vagon” în alianţa pe care o formează la guvernare şi la alegerile europarlamentare împreună cu PSD, el explicând că această alianţă are ca scop combaterea extremismului. „Avem o alianţă că PSD, însă Partidul Naţional Liberal nu este în postura de vagon, nici măcar în primul vagon după locomotivă”, afirmă liderul liberal, potrivit News.ro.

”Viziunea noastră de dezvoltare este una axată pe investiţii, pe administraţii responsabile şi pe măsuri care să uşureze viaţa întregii comunităţi, însă pe 9 iunie misiunea noastră electorală este ceva mai complexă. Sunt adeptul lucrurilor spune direct şi aşa o să fac şi acum: avem o alianţă cu PSD, însă Partidul Naţional Liberal nu este în postura de vagon, nici măcar în primul vagon după locomotivă. Am construit această alianţă cu PSD astfel încât la alegerile europarlamentare din 9 iunie să-i ţinem departe pe extremiştii care bat la porţile Europei şi care vor să distrugă proiectul european”, a afirmat Lucian Bode duminică, la Baia Mare.

Acesta a adăugat că PNL are „obligaţia” să trimită la Bruxelles ”o echipă care să respecte valorile Uniunii Europene şi să apere interesele României”.

”Să nu ne trezim că trimitem acolo oameni cu misiune primit în plic de la Kremlin care plimbă ursul prin România”, a mai afirmat Bode în discursul ţinut la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din judeţul Maramureş.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Domnule Bode,
    Se pare ca sunteti intr-o mare limusina, pe bancheta din spate, unde, se pare, ca dormiti in bocanci, iar daca nu va treziti la timp, nici nu stiti cum o nimeriti cu oistea in… fundatura istoriei partidelor politice…

  2. Nu, nu e vagon! E presul PSD!
    Viziune? Responsabilitate? Apara interesele Romaniei? Lucica iar citeste de pe servetele notiuni pe care nu le intelege.
    Risipa din bani publici, nspe mii de secretari de stat, mai multi ca oricand, imbarligaturi imobiliare, chiar in ograda pnl, justitie facuta praf, plafonari care doar cresc preturile, taxe si impozite marite, „au pierdut lupta cu drogurile”, statul esuat si Romania analfabetizata, cam asta a girat pnl. Si pe peeseedee l-a mai girat peneleul. Iar si iar!

  3. Da ma bode, pnl este esapamentul acestei locomotive.

  4. Comentarii excepționale. Nimic de adăugat.👏👏👏