G4Media.ro

Anisie: Nu e cazul să revenim la cursuri până când nu vor…

Anisie: Nu e cazul să revenim la cursuri până când nu vor fi în siguranță elevii, studenții și profesorii. Nicăieri în Europa nu s-a luat măsura îngheţării anului şcolar

“Nu e cazul să revenim la cursuri până când nu vor fi în siguranță elevii, studenții și profesorii”, a declarat ministrul Educaţiei la Antena 3, după ce a fost întrebată cât timp va fi prelungită măsura închiderii şcolilor. Monica Anisie a anunţat că nicăieri în Europa nu s-a luat măsura îngheţării anului şcolar şi a subliniat faptul că este exclusă o asemenea măsură în România.

Ministrul a fost întrebată dacă există vreo estimare până când vor fi școlile închise?

“După cum bine știți măsura este sau va fi luată în funcție de evoluția infectărilor și împreună cu colegii mei din Ministerul Educației ținem legătura cu Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu Ministerul Sănătății și vom lua măsurile care se impun în momentul în care vom avea de la aceștia comunicate clare.
FOTO: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. De parca asta ar fi dilema de viata si de moarte: cum sa numim intreruperea cursurilor scolare? Inghetare? Reluare?
  Are cineva o estimare realista ca se vor putea relua cursurile in urmatoarele 3 luni?
  Despre ce discutam? Despre a pierde cateva luni de scoala sa despre pierderea a cateva mii de vieti si asta, cu eforturi disperate…

 2. Așa, și ținând cont că ăia cu care țineți legătura zic că stăm cel putin până la sf. mai în case, ce soluție creativă aveți? Că-mi îngheață mintea în așteptare.

 3. Si bugetarii cand ii trimiteti in somaj tehnic?!
  Nu există tâmpenie mai mare ca a păstra bugetarii, a căror activitate evident s-a restrâns(ori chiar ANULAT in Turism, Sport) sau care o freacă ”homework”- pe Salarii INTREGI, în timp ce Industria prelucrătoare si marii producatori Auto(adică domeniul cu cea mai mare pondere și pe cifra de afaceri și pe export) sunt trimisi în Somaj tehnic!
  NU inteleg de ce ii tineti pe bugetari, de ce nu intelegeti ca DACA Economia nu merge, nu va merge nimic!
  Absolut nimic!
  De unde BANI sa platiti bugetarii, Milionul si jumatate aproape de bugetari, cand din Martie jumate din Economie e in somaj tehnic iar bugetarii vostri iau salariile intregi si pe Luna Martie, ca ei „lucreaza”, vezi Doamne!!
  NU sunteti in stare nici acum, in ultimul moment, sa intelegeti ca Economia va arata altfel la sfarsitul Crizei(care sigur NU va veni Marti la 8 fara 10!), ca intarzierea masurilor de AJUTOR pentru Mediul Economic poate insemna SFARSITUL.
  Cum scria cineva ceva ce mi-a placut: „a scoate azi economia noastră din priză înseamnă că ne putem trezi cu ștecherul(steckerul) altora în priza noastră.”
  3 politai prezinta, citind, Seara de seara Ordonantele militare, dar DECIZIILE in vremea asta CINE le ia, Economia pe mana cui e?!
  Economia inca asteapta… CAT?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.