G4Media.ro

Alegeri PNL: Lucian Bode (Sălaj) e noul număr 2 în partid ca…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Alegeri PNL: Lucian Bode (Sălaj) e noul număr 2 în partid ca secretar general. Dan Motreanu e prim-vicepreședinte după ce Virgil Popescu, favoritul președintelui Ciucă, s-a retras în ultimul moment

Consiliul Național al PNL a decis vineri, prin vot, că Lucian Bode va fi noul secretar general al partidului, Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, iar Virgil Guran – vicepreședinte. Bode, ministru de Interne, originar din Sălaj, a candidat singur, în timp ce Motreanu (europarlamentar, originar din Giurgiu) a beneficiat de retragerea din cursă a lui Virgil Popescu, ministrul Energiei.

Cu toate că se bucura de sprijinul premierului, Virgil Popescu a anunțat în ultimul moment că se retrage din cursă.

Dan Motreanu a obținut un număr mai mare de voturi la Consiliul Național (736) decât Lucian Bode (606), deși fiecare a candidat singur pentru posturile vizate.

În ceea ce privește postul de vicepreședinte, Virgil Guran – senator, șeful PNL Dâmbovița, l-a surclasat pe Vergil Chițac – primarul Constanței, cu 459 voturi la 129.

Acestea sunt ultimele alegeri interne din PNL, necesare pentru a acoperi posturi descoperite după rocada de la congresul în care Nicolae Ciucă a devenit președintele partidului.

În acest moment, Lucian Bode a devenit de facto numărul 2 în partid, acumulând funcții importante atât în PNL – secretar general, cât și în guvern – ministrul de Interne. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

23 comentarii

 1. Indiferent cine e ales (sau numit de Iohannis, de fapt) in diverse functii de conducere, PNL e sluga PSD in guvernarea Ciuca si va fi chiar si mai rau dupa „rocada” premierilor de anul viitor.
  PNL, in acest moment, nu mai are nicio initiativa liberala, e un partid socialist, care asculta si indeplineste doar ordinele PSD.

 2. Țara e acaparata de putregaiuri speciale!

 3. Poza de la artic.ol e geniala ! Felicitari fotografului !

 4. nu e ca si cum ar veni cu viziuni noi, cu reforme, cu idei … tot GRIVCO-USL e, doar ca se mai rotesc, si se vor mai roti, pentru ca PNL ca si PeeeeSeeeDeee au baza lor de votanti , la fel de spalati pe creier sau cu interese directe

 5. Securism mizerabil și mediocritate la vârf.

 6. ..au fost alegerile de la pdl, pnl-ul nu exista din momentul in care au primit in pardit lichelele pdl-iste….adic[ pdl , psd…..

 7. Doi godaci din rasa Bazna. Nu președinții și vicepreședinții din partide ne interesează ci modul cum administrează economia și țara. Ne vedem in 2024 grăsunilor!

 8. Securicii useliști asemeni râiei nu mai scăpăm

 9. 2024, parastasul pnl se apropie cu pasi repezi!!!!
  Aferim! si Aleluia!

  PS. Vad ca Rares „Trompeta” Bogdan vede pnl-ul la 33-36%!!!! Poate 3.3-3.6%!!!! Hai cu pragul electoral!

 10. Asa partid, asa sefi. De tot rah…, adica.

 11. Increderea cetateanului in MAI e zero, a politicenilor e maxima. Exact ca pe vremea Militiei.

 12. Poza exprima 100% capacitatea intelectuala si smecheria acestor 2 indivizi ! Domnu’ „vom face si vom drege” impreuna cu domnu’ sef in mafia din ministerul de interne !

 13. Umflaților, să nu plesniți de-atâta bine.

 14. Lucian Bode este cel mai inept urmas al lui Bratianu. In ritmul asta, PNL va lua praful de unghia lui BOde la.urmatoarele alegeri.

 15. astia sunt 2 roabe ca c a c a t

 16. În contextul conflictului ruso-ucrainean, Pavelescu de la țărăniști i-ar putea întreba pe liberali, dacă au un lider de la armată și secretar general de la miliție, cum de mai tolerează ei PSD-ului un filosof ca ministru de război!

 17. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 poza este bestiala 🤣🤣🤣🤣🤣
  Despre cei doi guvizi fotografiați: vai mama lor🤢

 18. Buneii si Trasilvanis au dat tarii pe Iuliu Maniu. Noi am cautionat un Bode ! Cine e Bode, un linior de grupa mica sindicala. Chiar, cine- i Bode, cine-i Vela…sa ne spuna Base.

 19. Există un aspect prin care orice fraier trece şi până nu experimentează efectul ei nu ştie cât de fraier este.
  Întotdeauna fraierii care se aruncă cu capul înainte să îi facă pe plac stăpânului din obedienţă aşteptând aceleaşi respect din partea stăpânului nu ştie că menirea lui este de a fi pus la produs că la final roadele le aduna stăpânii şi asociaţii lui de suflet care stau cuminţi şi aşteptă momentul când să adune roadele.
  Oare câţi fraieri aşteptau să fie recompensaţi pentru ce au făcut şi au aflat că e doar bun de produs iar stăpânii şi-au împărţit roadele lor pentru care au sacrificat atâta obedienţă neîmpărtăşită.

  Atâţia Căcărăi nu am văzut în viaţa mea pe metru pătrat şi mai haios este că nici măcar nu îi arde PSD şi chiar al lor din partid, nu sunt haioşi măi? 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 20. FOARTE SUGESTIVA FOROGRAFIA. IEGZACT ASA A AJUNS peeeeneeeeleeee. DE RAS.