G4Media.ro

A murit Attila Kelemen, fost lider al UDMR Mureş şi deputat în…

Sursa foto: Gândul

A murit Attila Kelemen, fost lider al UDMR Mureş şi deputat în cinci legislaturi

Fostul lider al UDMR Mureş şi deputat în cinci legislaturi în Parlamentul României, Attila Béla Ladislau Kelemen, s-a stins din viaţă, a anunţat, sâmbătă, Asociaţia Chinologică Mureş, al cărei preşedinte de onoare era, informează Agerpres.

„Cu mare regret vă înştiinţez că azi ne-a părăsit domnul dr. Kelemen Atilla-Béla, preşedinte de onoare şi membru fondator al Asociaţiei Chinologice Mureş. Ne vei lipsi, Ata”, anunţat preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş, Lokodi Csaba-Zsolt pe Facebook.

Attila Béla Ladislau Kelemen, în vârstă de 73 de ani, a avut cinci mandate de deputat în Parlamentul României, până în anul 2016. În perioada 1996-2004 a fost liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor. A fost preşedinte şi vicepreşedinte al Comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor. În 2007, imediat după aderarea României la Uniunea Europeană, a fost europarlamentar.

Attila Kelemen era arbitru internaţional în cadrul Federaţiei Chinologice Internaţionale. A fost vicepreşedinte în Colegiul Medicilor Veterinari din România, vicepreşedinte al Federaţiei Ecvestre Române şi membru în JokeyClub România.

Sursa foto: Gândul

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Să-i fie de bine și să mai ia și alți UDMR-iști cu el. A murit sătul, nu-l plîng.

 2. ca in bancul ala.

 3. Intr-un astfel de moment, omul ar fi trebuit omagiat de catre UDMR, nu de catre Asociatia Chinologica!!… ce umor negru!
  Dar, de ce sa ne miram? … ca sa vezi ce dimensiune morala are formatiunea politica aflata la putere de la „revolutie” incoace… nu ca ne-ar interesa, e treaba lor!… ba nu, e si treaba noastra, pentru ca traiul romanilor e inveninat si de unii ca ei!

 4. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

 5. !titel

  amestec de nationalism grotesc si spirit de iobag frustrat….asta denota mentalul domniei-voastre!

  daca mama domniei voastre ar fi in viata si ar fi crestina, ar fi ingrozita pe cine a nascut!

  altfel spus, de ce ati vrut sa-i faceti praf visele, ca nu doar pentru a va prezenta lumii drept un gogoman stralucit v-a adus pe lume?