G4Media.ro

DOCUMENT A fost publicată în Monitorul Oficial ordonanța de urgență cu amânarea…

DOCUMENT A fost publicată în Monitorul Oficial ordonanța de urgență cu amânarea ratelor: pot beneficia doar clienții afectați de criza produsă de coronavirus

Luni seară a fost publicată în Monitorul Oficial ordonanța de urgență care prevede posibilitatea amânării ratelor la creditele bancare.

Textul OUG arată cu pot beneficia doar clienții – persoane fizice ale căror venituri au fost afectate direct sau indirect de situația gravă generată de pandemia de coronavirus, potrivit unor norme care nu au fost încă publicate.

Citește aici OUG integral

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Buna dimineata!Exceptând lanțurile de magazine alimentare,producătorii de produse alimentare,băncile,IT-ul,farmaciile și administrațiile locale și nationale ,și transportul de marfuri partial(pentru că după o cursa trebuie să stea 14 zile în carantina-cei cu transporturi europene) restul care este în procent mai mare ,este AFECTAT(economic,vorbind!!!Nu sunt încasări,nu sunt nici bani???Cum diferențiază banca????

  2. Nu putem sa deranjam bancile. Pai ei au trimis angasatii in piata Victoriei contra ciumei roșii.

    • La ce anume vă referiți? Unde se spune să nu deranjați băncile? În situația mea toți cunoscuții care lucrează la bănci sunt PSD-iști. Îl înjură pe Iohannis și pe mandolină la fiecare respirație. Vă bazați pe ceva când spuneți asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.