G4Media.ro

Guvernatorul Texasului îl grațiază pe bărbatul care a ucis un protestatar Black…

Guvernatorul Texasului îl grațiază pe bărbatul care a ucis un protestatar Black Lives Matter în 2020 / Daniel Perry ispășea o pedeapsă de 25 de ani de la condamnarea pentru crimă din 2023

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a grațiat joi un fost sergent al armatei americane condamnat pentru crimă după ce a împușcat mortal un manifestant înarmat în 2020, în timpul protestelor naționale împotriva violenței poliției și a nedreptății rasiale, transmite The Guardian.

Abbott a anunțat grațierea la doar câteva minute după ce comisia pentru grațieri și eliberări condiționate din Texas a dezvăluit că a făcut o recomandare unanimă ca Daniel Perry să fie grațiat și să i se restabilească drepturile de a folosi arme de foc. Perry a fost deținut într-o închisoare de stat cu o pedeapsă de 25 de ani de la condamnarea sa în 2023.

Guvernatorul republican a ordonat anterior comisiei să revizuiască cazul lui Perry și a declarat anterior că va semna o grațiere dacă i se va recomanda. Consiliul, care este numit de guvernator, și-a anunțat recomandarea unanimă într-un mesaj postat pe site-ul agenției, iar grațierea lui Abbott a urmat rapid.

Un juriu din Austin îl condamnase pe Perry pentru crimă în cazul morții lui Garrett Foster, un veteran al forțelor aeriene în vârstă de 28 de ani, care purta în mod legal un AK-47 în timp ce mărșăluia la un protest Black Lives Matter. Perry lucra ca șofer de ride-sharing în iulie 2020, când și-a pornit mașina pe o stradă aglomerată de manifestanți și l-a împușcat pe Foster înainte de a pleca.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. In ritmul asta SUA se indreapta spre razboi civil si e exact ceea ce-si doresc rusii, chinezii, iranienii si nord-coreeni

  2. „purta în mod legal un AK-47 în timp ce mărșăluia la un protest Black Lives Matter.”

    Comportament normal pentru US of A. Se lasa divizati ca prostii ca sa aiba miliardarii mai mult de castigat.