G4Media.ro

Disney și Warner Bros. Discovery vor lansa un pachet de streaming care…

Sursa foto: Unsplash.com

Disney și Warner Bros. Discovery vor lansa un pachet de streaming care combină Disney+, Hulu și Max

Căutând să se extindă și mai mult în afacerea de streaming, Disney și Warner Bros. Discovery au anunțat planurile pentru un pachet interstudiouri care va combina Disney+ și Hulu de la Disney cu Max de la Warner Bros., care include o serie de programe de la acest studio și de la serviciul său premium, HBO, relatează CNN.

Printre altele, efortul de colaborare ar urma să reunească cei doi mari rivali din domeniul benzilor desenate, Marvel de la Disney și DC de la Warner Bros. într-un proiect de cooperare.

Pachetul va fi disponibil atât fără reclame, cât și cu suport publicitar. La anunțarea acordului, cele două companii au afirmat că înțelegerea va oferi consumatorilor „cea mai mare colecție de divertisment la cel mai bun preț în materie de streaming”. Mai multe detalii, inclusiv prețurile, vor fi comunicate în curând, au precizat companiile.

Deși Disney și Warner Bros. s-au numărat printre liderii în atragerea de abonați la serviciile lor de streaming, profitabilitatea a fost evazivă, deoarece studiourile concurează cu Netflix și alți rivali, cheltuind foarte mult pe programe în încercarea de a-i câștiga și păstra.

Cea mai ușoară modalitate de a crește veniturile este de a mări prețurile, dar acest lucru riscă, de asemenea, să determine mai multe persoane să își anuleze abonamentele.

Cel mai ieftin plan Max este în prezent de 9,99 dolari pe lună cu reclame, Disney+ cu Hulu este de asemenea oferit cu reclame pentru 9,99 dolari pe lună.

Disney a adăugat recent Hulu, care oferă o linie de programe mai orientate spre adulți, ca un companion al Disney+, menționând că Warner Bros. va introduce și mai multe opțiuni din bibliotecile lor respective.

Disney+ are peste 100 de milioane de abonați, în timp ce Hulu ajunge la alte 50 de milioane. Incluzând versiunea liniară a HBO, Max ajunge în peste 97 de milioane de locuințe.

„După lansarea de mare succes a Hulu pe Disney+, acest nou pachet cu Max va oferi abonaților și mai multe opțiuni și mai multă valoare”, a declarat Joe Earley, președintele direct-to-consumer pentru Disney. „Acest nou parteneriat incredibil îi pune pe abonați pe primul loc, oferindu-le acces la filme de succes, la filme originale și la trei biblioteci masive cu cele mai bune branduri și divertisment în streaming din prezent”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...