G4Media.ro

VIDEO Nicolae Ciucă și-a lansat campania de prezidențiabil cu panouri publicitare pe…

Foto: Inquam Photos/Justinel Stavaru

VIDEO Nicolae Ciucă și-a lansat campania de prezidențiabil cu panouri publicitare pe autostrăzi și clipuri video promovate pe net. Mesajul e construit în jurul familiei, tradițiilor, bisericii și armatei

Nicolae Ciucă, președintele PNL, e în centrul unei campanii de comunicare a partidului care se desfășoară în paralel cu campania pentru alegerile europarlamentare și cele locale. Zeci de panouri publicitare uriașe cu Ciucă sunt amplasate pe marginea autostrăzilor din toată țara, iar pe rețelele sociale PNL promovează clipuri video în care șeful partidului e umanizat.

Campania de prezidențiabil a fost lansată după ce Nicolae Ciucă a declarat în repetate rânduri că PNL trebuie să aibă propriul candidat la prezidențiale și că el e dispus că candideze la cea mai înaltă funcție din stat. De remarcat că PSD nu are o astfel de campanie centrată pe șeful partidului, Marcel Ciolacu.

Clipurile de campanie sunt filmate într-un cadru informal, cu o mică bibliotecă în spatele lui Ciucă, iar declarațiile acestuia fac referire fie la detalii personale precum relația cu familia și opțiunea militară, fie la valorile în care crede șeful PNL.

Cel mai recent clip video face referire explicită la funcția prezidențială. ”Românii ar alege pe cineva pentru funcția de președinte dacă îndeplinește cel puțin următoarele criterii: își iubește țara, a fost în slujba oamenilor, și nu uită care este misiunea lui în acea funcție”, spune Nicolae Ciucă în înregistrare.

Celelalte clipuri fac trimitere la valorile promovate de Nicolae Ciucă: identitatea națională, armata, biserica, tradițiile și obiceiurile, familia. Sunt mesaje conservatoare, similare cu cele promovate constant atât de PSD, cât și de AUR.

Iată câteva dintre mesajele transmise de Nicolae Ciucă prin clipurile video promovate care au strâns zeci de mii de vizualizări:

  • Măi oameni buni, faptul că am intrat în politică am făcut-o pentru că eu cred că se poate face politică și altfel. Am fost în slujba țării, aici suntem în slujba oamenilor. Nu m-am dus niciodată undeva într-o vizită doar de dragul de a încărca o imagine pe rețelele de socializare. Tot timpul m-am pregătit, citeam tot ce aveam la îndemână pentru a putea să găsim soluții. Nu m-am întâlnit cu oamenii doar pentru a lăsa impresia că îi ascultă cineva.
  • Am ales cariera militară de mic, de la 14 ani. Eu cred că asta e misiunea mea: să lucrez cu oameni și pentru oameni. Armata și Biserica sunt două instituții care fac parte din fibra neamului nostru și e important să nu ne pierdem încrederea în ele. Ceea ce cred că trebuie să lăsăm moștenire generațiilor viitoare este normalitatea.
  • Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineața e să-i mulțumești lui Dumnezeu că te-ai trezit, că s-ar putea să nu te trezești.
  • Suntem partid național, iar pentru noi nu contează nimic mai mult decât identitatea, tradiția, obiceiurile, credința noastră în Dumnezeu, familia. Noi toți, PNL, trebuie să ieșim să vorbim cu oamenii, să îndepărtăm toate aceste îndoieli ale oamenilor față de ceea ce am făcut până acum

În paralel cu campania online, zeci de panouri publicitare de mari dimensiuni cu imaginea lui Nicolae Ciucă au apărut pe marginea autostrăzilor din toată țara. În acest panouri, Ciucă promovează valori precum familia și credința.

Panourile îl prezintă pe Ciucă singur, fără ca imaginea lui să fie lipită de ce a altor candidați sau lideri PNL.

Context

Data alegerilor prezidențiale din acest an nu a fost încă stabilită. O lege votată la începutul anului permite organizarea lor din septembrie până în noiembrie. Până acum, nici unul dintre marile partide nu și-a anunțat candidatul la prezidențiale și e de așteptat ca nominalizările să aibă loc imediat după alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

Nicolae Ciucă este președintele PNL din 2022, când a fost impus de Klaus Iohannis la șefia partidului în detrimentul lui Florin Cîțu. El a devenit și prim-ministru în guvernul de coaliție PSD-PNL. Ciucă a intrat în politică 2020, când a candidat pe listele de parlamentari PNL, deși promisese într-un interviu pentru Radio România Actualități că nu va face politică după ce își va termina cariera de militar.

Mandatul său de premier a fost marcat de scandalul de plagiat la doctorat, acoperit de instituții din justiție.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

30 comentarii

  1. bani aruncati .. am votat odata presedinte de la PNL, 6.5 MILIOANE DE VOTURI (SA NE TINA DEPARTE DE PEEESEEDEE!!!!!) = 6.5 MILIOANE HARTIE IGIENICA pt ciuma galbena

  2. Incolor, inodor, insipid… si cel mai comic in afisele cu Ciuca este ca brusc i-a scazut gusha, deh, in Photoshop se pot multe… mi-ar fi chiar rusine sa fiu in locul lui… dar omul e prea slab, de inger, vreu sa spun, kintale are…

    • Acum m-am uitat si eu sa vad ce scrie pe afis: „Construim in Romania”!… zici ca-i o reclama la Dedeman! 😁

  3. Votati-l pe Ciuca si PNL-ul ca sa aiba PSD-ul cu cine guverna! Cum sa refuzi asemenea oferta?

  4. asta nu e cumva p0rc#l ala care bilbia ceva de onoare militara si intrarea in politica?

    • E Ciuca.E ciuca al nostru
      Pai cum sa nu fi patriot cand ai pensie de 16 000lei net/luna de la 48 de ani?(si sotia la fel)
      Peste tot apare dl p0rc#l cu „am jurat sa apar poporu, credinta bla bla”

  5. Dr. Ciuca ar trebui sa mai lase gogosile ca nu mai incape in poza.

  6. Misiunea fiind care?
    Sa explodati cheltuielile dupa ce puneti pietre in spatele celor care mai sunt prin tara si lucreaza in mediu’ privat?
    Ce masuri concrete sa ia unu’ ca as7a?Nu a lucrat o zi in viata in mediu’ privat. Ce masuri sa ia?

  7. Diploma de doctorat este pe afise?

  8. tare as vrea sa vad o confruntare dancila- ciuca. dancila il spulbera pe sinistrul asta :)) din pacate

  9. Incredibil cat de jos au ajuns romanii daca astfel de specimene agramate ii reprezinta. Rusine !!!!

  10. In loc sa le fie de folos bastonul din ranița generalului, liberalii sug ma_ciuca_l nostru. Vomitivele vor fi la mare cautare in toamna asta.

  11. Din perspectiva electoratului, asta un fel de Cirstoiu II, adica nu-l vrea nimeni.
    Cu asa profil de prezidentiabil Romania a ajuns in canalele Europei.
    Dar, acei baieti din culise il vor cu ardoare, pentru ca e cel putin la fel de obedient ca actualul.

  12. Scoateți de urgență panourile de pe autostrăzi,soția unui vecin a avortat spontan la vedere meclei lui Ciucă

  13. si eu care credeam ca vrea sa il ajute pe Iulian Dumitrescu…ha ha ha

  14. Dar a intrebat PSD daca ii da voie?😏

  15. Bani pierduți inconștient!

  16. ION

  17. „Da i nas lui Ivan, ca se urca pe divan”… Parca PNL_ ul se bătea cu pumnul în piept,ca elimina pensiile speciale în 2020,iar acum ne propune chiar un prezidențiabil cu pensie speciala de 16000…Bă Ciucă, chiar nu ti e rusine!? …stai acasă, tu chiar crezi ca romanii sunt asa de prosti sa voteze un ipochimen ca mata…!?

  18. Deci se poate si mai rau,parca e un blestem pe neamul asta,doar agramati cu doctorate si ei nu stiu sa lege doua cuvinte,a ajuns presedentia concurs de PROSTI.