G4Media.ro

Profesor de la Colegiul Brătianu din Pitești, arestat preventiv pentru 30 de…

Sursa foto: Pixabay

Profesor de la Colegiul Brătianu din Pitești, arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi agresat sexual o elevă în incinta liceului

Un profesor de la Colegiul Brătianu din Pitești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi agresat sexual o elevă în incinta liceului.

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Mărăcineni. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 7 martie a.c., bărbatul, având calitatea de cadru didactic, ar fi agresat sexual o minoră, elevă a unității școlare, în timp ce se aflau în incinta unității de învățământ”, a anunțat Poliția.

Potrivit surselor G4Media, este vorba despre un profesor de la Colegiul Brătianu din Pitești.

„Pentru probarea aspectelor ce fac obiectul cercetării, polițiștii au colaborat cu aparținătorii minorei și cu reprezentanții unității de învățământ. Astfel, la data de 18 martie a.c., bărbatul a fost condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, a mai anunțat poliția.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cum ajung profesori dezaxatii astia?

  2. Oare cel care a înscenat toată asta o să fie linșat mediatic cu aceeași voracitate de toată presa??In oraș circulă un zvon ca a pus la punct odrasla unuia important și acum are parte de represalii.
    Mă mir ca nu l-au găsit și cu droguri în mașină