G4Media.ro

Un austriac a intrat în țară cu un McLaren de 260 de…

Sursa foto: cars.mclaren.com

Un austriac a intrat în țară cu un McLaren de 260 de mii de dolari cu numere false / Polițiștii de frontieră nu au verificat actele mașinii / A fost prins mai târziu de polițiști drogat la volan

Polițiștii arădeni au oprit în trafic, sâmbătă seara, un autoturism marca McLaren, model 600 LT, al cărui preț de pornire este de aproximativ 260.000 de dolari, neînmatriculat și având aplicate plăcuțe de înmatriculare ce aparțineau altor două mașini, relatează Special Arad.

Mai mult de atât, persoana aflată la volanul mașinii sport, cetățean austriac în vârstă de 44 de ani, a consumat droguri.

În urma testării cu aparatul DrugTest a reieșit că șoferul ar fi consumat cocaină. Polițiștii Biroului Rutier au indisponibilizat autoturismul marca McLaren, în timp ce cetățeanul austriac a fost condus la Unitatea de Primire Urgențe Arad pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate.

Potrivit anchetei demarate de polițiști, acesta ar fi intrat în țară luni seara 26 februarie, pe la punctul de frontieră Nădlac.

Bărbatul ar fi spus polițiștilor de frontieră că numerele de înmatriculare de pe McLaren aparțin unor alte mașini – pe care le deține – însă la controlul de frontieră nu i s-ar fi solicitat și actele autoturismului sport pentru control, polițiștii fiind fascinați mai mult – se pare – de bolidul în valoare de aproximativ 260.000 de dolari. Astfel, cetățeanul austriac a intrat în România.

”Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Încă un motiv să dăm salarii și mai speciale și să triplăm încă o dată taxele la IMM-uri!

  2. Vad foarte des cazuri în care în tara se găsesc mașini furate, utilaje furate, autovehicule cu acte false etc, care au trecut prin vama ca prin brânză! Vad ca polițiștii naționali sunt trași la răspundere pt absolut orice, dar acești polițiști de frontiera pot greși oricât ca nu le face nimeni nimic! Oare de ce? 🙂 și ne mai și simțit lezați ca nu suntem primiți în Schengen

  3. Militienii l-au „prins” pt. ca austriacul nu a lasat pretul masinii furate la cit i s-a impus.
    Practic, junta militaro-mafiota din rominica i-a promis initial un pret, apoi, dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta au impus un pret mult mai mic. Cum austricul nu s-a lasat extorcat, militienii, cica, l-au „prins”.
    Prezenta militianului in masina si trecerea frauduloasa prin vama arata clar ca Statul-Mafiot a fost complice. Acelasi Stat-Mafiot care se da cu k#ru de pamint ca merita in Schengen!

    • Subscriu! Si-s tare curios cum o comenta sinistrul Presoiu la toata povestea asta! Nu cumva masina sa fi fost pentru PNL-istul ala de conducea bentley; cu tot sechestru pe avere, i s-o fi facut dor sa conduca ceva fineturi!
      Nu-l suspectez pe Ciuciolacu in toata povestea asta, pentru simplu fapt ca el e „simplu” si nu-ntelege cum e cu covrigu’ la bolizi din astia… In plus nu cred c-ar fi incaput in asemenea masina!

  4. Ar trebui concediați stimabilii de la Vama ce au permis așa ceva

    Poate unii bugetari … cred că timpul trece … banul vine… dar … sa nu uite că sunt plătiți să-și faca treaba.

  5. „Polițiștii de frontieră nu au verificat actele mașinii”
    Asta este noua formula delicata pentru „Spaga!”?