G4Media.ro

Ciolacu îi compară pe George Simion, Cătălin Drulă și Dacian Cioloș cu…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ciolacu îi compară pe George Simion, Cătălin Drulă și Dacian Cioloș cu „Mirel din Turnu Măgurele”, trimitere la melodia lansată de Erika Isac / „Se pricep la toate, dar n-au nicio soluție”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, i-a comparat, miercuri seara, la România TV, pe George Simion, Cătălin Drulă și Dacian Cioloș cu „Mirel din Turnu Măgurele”, trimitere la melodia lansată de Erika Isac, care a stârnit un val de hate și susținere.

„Dvs. ați văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluție, dvs. ați văzut, a venit să aibă vreun dialog coerent, despre economie, despre ce se întâmplă în România? Eu nu fac nicio diferență între Simion, Drulă, Barna, Cioloș. Spuneți ce au lăsat în țara asta, unul a lăsat vreun miliard la vaccinuri, spitale în flăcări, zero la fonduri europene, zero autostrăzi. Știți cu ce îi compar eu pe toți? Mirel din Turnu Măgurele. Se pricep la toate, dar n-au nicio soluție”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă a ascultat melodia Erikăi Isac, având în vedere că i-a comparat cu „Mirel din Turnu Măgurele”, trimitere la melodia traperiță, Marcel Ciolacu a răspuns: „Am ascultat. Îl descopăr pe Mirel. Toți grămadă, forța de dreapta reunită”.

Context

Un val de hate și un altul de susținere au pornit în urmă cu circa două săptămâni pe rețelele de socializare după ce melodia ”Macarena” a cântăreței de trap Erika Isac a devenit virală datorită versurilor și mesajului transmise. Versurile conțin și expresii licențioase.

Tânăra de 24 de ani vorbește despre violența și abuzurile împotriva femeilor pe o versiune sonoră adaptată a melodiei care făcea furori în anii 90.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

  1. Adica acele solutii pe care USL ori au refuzat sa le voteze, ori le-au copiat si s-au umlfat in pene cat de buni sunt ei? De alea vorbim?
    Sa discutam de spitalele lasate in ruina de peste 30 de ani unde USL a tot fost la putere, dar au refuzat sa investeasca banii?
    Ciolacu chiar a devenit la fel de prost de gura ca si Dragnea, simte cum ii sufla disperarea in ceafa. Prea multe „plati neachitate”?

  2. Asa grait-a marele urmas al Vioricai Dancila. Psd si solutiile: marim pensiile (de preferat cele speciale), ne angajam neamurile la stat, marim deficitele. Ca Romania nu e a lor, ci a urmasilor….da-i drq, sa plateasca ei!

  3. m UE m Arcel ca prea se pricepe la toate

  4. Daca Ciolacu a inceput sa atace opozitia, inseamna ca sondajele incep sa scartaie.

    Cand ai multe procente in fata, orice consultat iti spun sa ignori complet advesrarii, sa nu ii validezi ca adversar.

  5. O ia pe urmele lui Dragnea și ăsta. I s-a urcat puterea la cap, iar intelectul nu prea îl ajută să gestioneze situația.

  6. Ciolacu a ascultat melodia dar degeaba că n-a înțeles ce reprezintă Mirel.

  7. Ca să-ți dai seama ce specimen e Marcel , tre să te gândești ca nici ospătarul de Dragnea nu-l lasă decât să care punga cu rime la pescuit și ca să-l țină ocupat îi zicea sa-i numere rîmele . Îți dai seama ce părere avea ospătarul despre asta dacă a preferat să o pună pe Vasilica premier .

  8. Asata nu mai este „hotul stiga hotii” si este „imoralul striga imoralii”

  9. Asta nu mai este „hotul stiga hotii” si este „i/m/o/r/a/l/u/l striga i/m/o/r/a/l/i/i”.😁😁😁😁😁😁😁

  10. Am ajuns sa ne împrumutăm cu dobânzi uriașe că să plătim dobânzile împrumuturilor din trecut.Ramai mut de aparatul mafiot de stat și unde.am ajuns prim minciună și furt .Datorii externe care cu greu vor fi eradicate de generațiile viitoare

  11. Unde era ăla care are soluții la toate… n-au pic de rușine ipochimenii ăștia… nu-i nimic, să vezi ce tăvăleală iei tu la vot, Marcelică … mică…

  12. „…dar n-au nicio soluție”. Musiu Ciolacu, în oglindă te-ai uitat. Doar vorbe, nu fapte.