G4Media.ro

Festivalul „Jazz in Church” ediția 2024 va avea loc în aprilie, cu…

Festivalul „Jazz in Church” ediția 2024 va avea loc în aprilie, cu patru zile de concerte/ Toate edițiile anterioare au fost sold-out

Festivalul „Jazz in Church” , ediția a noua, va avea loc între 18-21 aprilie 2024, anunță organizatorii pe pagina evenimentului, de pe Facebook. Festivalul include „diferite proiecte de jazz și muzică contemporană”.

Jazz in Church are loc la Biserica Lutherană din București. „Toate edițiile de până acum au fost sold-out. Până pe 11 martie, biletele au prețul special de 200 de lei pe seară, iar apoi prețul va fi de 250 lei.”

Festivalul este organizat de asociația JAZZ.RO, în parteneriat cu Biserica Evanghelica C.A. din Bucuresti.

Site-ul de informații culturale zilesinopti.ro mai scrie că „ediția aceasta aduce un omagiu lui Django Reinhardt, părintele jazz-ului manouche și unul dintre cei mai cunoscuți jazzmani ai tuturor timpurilor. Astfel, festivalul este deschis de Bireli Lagrene: un copil-minune, care a depășit cu brio testul maturității. Lagrene s-a afirmat continuu ca un muzician din ce în ce mai imperios în lumea chitarei și a jazz-ului, unde acum este recunoscut ca unul din cei mai mari chitaristi ai lumii.

Unul dintre cele mai speciale momente va fi concertul Sokratis Sinopoulos Quartet. Sinopolous este un maestru contemporan al lirei. Cu o interpretare delicată și nuanțată, muzicianul poate cu ușurință să depășească granițele genurilor în jazz și clasic, în timp ce rămâne fidel tradițiilor populare din Grecia și Marea Mediterană”, potrivit zilesinopti.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează