G4Media.ro

Regele Charles, surprins vesel când citește mesaje de la oameni care îi…

Sursa foto: captură video

Regele Charles, surprins vesel când citește mesaje de la oameni care îi urează sănătate, după diagnosticul de cancer

Regele a fost filmat râzând când citește felicitările trimise de cei care îi urau binele, inclusiv la una cu un câine cu mențiunea „cel puțin tu nu trebuie să porți un con!”. Monarhului în vârstă de 75 de ani i-au fost trimise aproximativ 7.000 de mesaje de susținere din întreaga lume de când a fost diagnosticat cu cancer, relatează Sky News.

Fotografii și filmulețe publicate recent îl arată pe regele Charles răsfoind unele dintre scrisori la biroul său din apartamentul belgian al Palatului Buckingham.

El a părut deosebit de încântat de o felicitare cu o ilustrație a unui câine de tip terrier cu un con de cap, care se recuperează în urma unui tratament medical. Animalele de companie poartă adesea coliere de plastic după o operație, pentru a nu agrava rana sau copcile.

Printre alte felicitări întinse în fața regelui se numără una pe care scrie „Majestate, însănătoșire grabnică”, în timp ce un număr de felicitări par a fi desenate de copii. Mulți dintre cei care au transmis mesaje au povestit propria lor experiență cu cancerul, alături de îndemnuri precum „Fruntea sus, pieptul sus, rămâneți pozitivi și nu vă lăsați doborâți”. „Nu renunțați niciodată. Fiți curajoși. Nu vă depășiți limitele. Însănătoșire grabnică”, spune un bilet de la un copil.

Celor care și-au inclus adresa le va fi trimis un mesaj de mulțumire.

Regele a fost fotografiat citind felicitările miercuri,  în aceeași zi în care s-a întâlnit cu premierul pentru audiența lor săptămânală. El i-a spus lui Rishi Sunak că a fost „redus la lacrimi” de sprijinul publicului.
Monarhul a vorbit cu Rishi Sunak în prima lor întâlnire față în față de când a fost anunțat că are o „formă de cancer”.

„Am primit atât de multe mesaje și felicitări minunate, încât mi-au dat lacrimile de cele mai multe ori”, i-a spus Regele Charles premierului.

El a adăugat: „Am auzit că a existat mult mai multă atenție potențială asupra acelor asociații caritabile principale și minunate de luptă împotriva cancerului, dintre care multe sunt patronate de ani de zile”.

Regele a stat în cea mai mare parte la moșia Sandringham din Norfolk, după prima rundă de tratament la Londra.

Palatul Buckingham a anunțat la 5 februarie că cancerul a fost descoperit în timp ce era supus unei proceduri pentru o prostată mărită. Palatul nu a făcut publice detalii despre tipul de cancer sau despre tratament.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...