G4Media.ro

Alte două femei îl acuză pe actorul Jonathan Majors că le-ar fi…

sursa foto: captura video

Alte două femei îl acuză pe actorul Jonathan Majors că le-ar fi abuzat fizic și emoțional

Actorul Jonathan Majors a fost acuzat de abuz fizic și emoțional de alte două femei, scrie The Guardian,

Într-un raport al New York Times, două foste iubite ale actorului din Creed III și Marvel au vorbit despre presupusul comportament, în timp ce bărbatul de 34 de ani așteaptă sentința pentru agresarea și hărțuirea unei alte foste partenere. Mărturiile lor au fost, de asemenea, folosite ca declarații înainte de proces.

Emma Duncan a fost logodită cu Majors între 2015 și 2019 și susține că a găsit odată mesaje între el și o altă femeie atunci când l-a vizitat pe platoul de filmare al westernului Hostiles. După ce a început să își împacheteze lucrurile, ea susține că acesta a împins-o pe o canapea și a sufocat-o. Majors i-a spus apoi „Am să te omor” înainte de a o arunca prin cameră și a adăugat: „O să mă asigur că nu vei putea avea copii”.

Duncan susține că, cu o altă ocazie, Majors a luat-o în brațe și a trântit-o de o cutie poștală după o ceartă, ceea ce a dus la vânătăi. Un an mai târziu, susține ea, acesta a aruncat-o la pământ.

Ea susține că relatarea relației lor este „bine documentată”, adăugând: „Susțin evenimentele descrise”.

Înainte de a fi împreună cu Emma, actorul Majors a fost într-o relație cu Maura Hooper, care și-a împărtășit, de asemenea, experiența despre presupusul abuz emoțional al acestuia. Ea susține că actorul era autoritar și a refuzat să o lase „să vorbească cu cineva despre relația lor, izolând-o de un sistem de sprijin”, iar după ce a rămas însărcinată la începutul relației, a făcut avort.

În timpul unei discuții în care ea l-a confruntat cu privire la o presupusă infidelitate, el a amenințat că se sinucide (Duncan atestă, de asemenea, că a făcut frecvent amenințări cu sinuciderea). La un an după ce s-au despărțit și Majors a aflat că ea se întâlnea cu o persoană pe care o cunoștea, el ar fi numit-o „curvă” și i-a spus: „Nu, nu, nu: „Sper să mori; sinucide-te” și „Am să te smulg din inima mea așa cum au smuls copilul nostru din tine”.

Avocatul actorului, Priya Chaudhry, a negat toate acuzațiile de abuz fizic, dar a calificat ambele relații drept „toxice” și a spus că al spu client  își asumă responsabilitatea pentru rolul pe care l-a avut în ele. Ea a adăugat că actorul  „regretă că a spus lucruri dureroase”.

Majors a mai fost acuzat de comportament nepotrivit pe platoul de filmare al dramei HBO Lovecraft Country. Colegii săi din serial au afirmat că Majors era dificil cu femeile alături de care lucra. El a fost acuzat de comportament amenințător și de remarci rasiale depreciative, iar după ce trei femei au depus o plângere la HBO, el a fost nevoit să își ceară scuze, spunând că totul a fost o neînțelegere.

Avocata Chaudhry susține că „nu i s-a spus niciodată că cineva a a vut ceva de obiectat cu privire la comportamentul său”.

În decembrie 2023, Majors a fost găsit vinovat de două acuzații minore de agresiune și hărțuire împotriva unei foste iubite. Avocatul său a susținut că Majors „are în continuare încredere în proces și așteaptă cu nerăbdare să își reabiliteze complet numele”. În aceeași zi, a fost abandonat de Marvel. El interpretase personajul Kang în proiecte de pe marele și micul ecran.

Într-un interviu televizat din ianuarie, Majors a negat că a lovit vreodată o femeie și a declarat că intenționează să facă apel. Săptămâna aceasta, pronunțarea sentinței a fost amânată după ce avocatul său a depus o cerere de amânare. Aceasta va avea loc acum în aprilie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...