G4Media.ro

Poliţia Locală din Sfântu Gheorghe le cere locuitorilor să anunţe orice incident,…

Sursa foto: Arhivă / Poliția Locală Bacău

Poliţia Locală din Sfântu Gheorghe le cere locuitorilor să anunţe orice incident, înainte de a posta imaginile pe Facebook / ”Cu siguranță intervenim, dar pentru asta trebuie să fim la curent cu ce se întâmplă”

Șeful Poliției Locale Sfântu Gheorghe, Hadnagy István, le cere locuitorilor ca înainte să urce postări despre anumite probleme de pe rețelele de socializare ar trebui să sesizeze autoritățile, informează Radio We Sfântu Gheorghe.

El s-a referit la un incident în care un bărbat a fost surprins călărind un cal prin municipiu.

„De obicei, la ora respectivă colegii noștri patrulează și prin centrul orașului, dar la momentul incidentului interveneau în parcul recent inaugurat din cartierul Ciucului, în urma unor acte de vandalism. Cu siguranță intervenim în astfel de situații, dar pentru asta trebuie să fim la curent cu ce se întâmplă, iar noi nu am primit nicio sesizare, astfel că nu a fost nimeni la fața locului pentru a lua măsuri. Îi rog pe cetățeni să nu încarce mai întâi fotografii și videoclipuri pe rețelele de socializare, ci să sune la poliție sau să ne trimită un mesaj pe WhatsApp la numărul: 0739886992, astfel încât să putem ajunge imediat la fața locului”, a spus directorul Poliţiei Locale, Hadnagy István.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Apucături de demult

  2. Sf Gheorghe este Noul Scornicești din Ardeal. Ezos.