G4Media.ro

Căpitănia Portului Constanţa a dispus ca nava care s-a aflat în pericol…

Căpitănia Portului Constanţa a dispus ca nava care s-a aflat în pericol de scufundare să fie remorcată până în rada interioară a portului maritim

Căpitănia Portului Constanţa a dispus ca vaporul în pericol de scufundare în rada exterioară a portului maritim să fie remorcat până în rada interioară, una dintre navele Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) urmând să ducă la bordul acestuia pompe submersibile, relatează Agerpres.

„Căpitănia port Constanţa dispune remorcarea navei JETMAX2 până în rada interioară. R/M BRIZO este direcţionat spre bază, unde va lua la bord cabluri electrice şi pompe submersibile, pentru a încerca să salveze nava JETMAX2”, a transmis ARSVOM.

UPDATE ORA 17.44 Constanţa: Nava în pericol de scufundare în rada exterioară a portului maritim este remorcată către ţărm

Vaporul aflat, miercuri, în pericol de scufundare în rada exterioară a Portului Constanţa este tractat de o altă navă către ţărm şi asistat de două ambarcaţiuni ale Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), au informat reprezentanţii instituţiei.

Potrivit ARSVOM, nava este fără curent electric şi echipajul a fost nevoit să renunţe la ancoră, după încercări eşuate de recuperare a acesteia din apă.


Sursa foto: ARSVOM


„Au renunţat la ancoră, nava este remorcată de o navă de la Black Sea şi asistată de navele ARSVOM Sar Phoenix şi Brizo”, a transmis ARSVOM.

ORA 16.41 Constanţa: ARSVOM intervine la o navă în pericol de scufundare în rada exterioară a portului maritim

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) intervine, miercuri, la o navă tip cargo aflată în pericol de scufundare în rada exterioară a Portului Constanţa.

Este vorba de un vapor ce are un echipaj format din opt membri, încărcat cu grâu.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...