G4Media.ro

Fost secretar de stat în Ministerul Finanţelor, Mihai-Călin Precup a fost numit…

Fost secretar de stat în Ministerul Finanţelor, Mihai-Călin Precup a fost numit secretar de stat în Cancelaria prim-ministrului Marcel Ciolacu

Mihai-Călin Precup, fost secretar de stat în Ministerul Finanţelor,a fost numit secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, relatează news.ro

”În temeiul art. 19, art. 22 alin. (5), art. 29 şi al art. 31 lit. c) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie. Articol unic. — Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Mihai-Călin Precup se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”, conform deciziei publicate vineri în Monitorul Oficial, alături de cea prin care Precup este eliberat din funcţia de secretar de stat la Finanţe.

De asemenea, Carmen Moraru, fost secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene este numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Rotirea „competenților”!
    Așa vericule, până-n fundul prăpastiei.
    Nu vă lăsați tovarăși! Purtați țara drept în gard!
    Tot înainte! Ca pionierii.

  2. asta-i reforma bugetarilor? asa, angajati ca are tara bani! mai luam de la fraierii care muncesc niste taxe si putem angaja inca 200 de mii ca doar sunt libere, nu?

    • Mai citește odată articolul. Nu sunt noi angajați. Ce faci acum, ești supărat că ai depus CV-ul și nu te-au sunat?

  3. Eu nu inteleg de ce in tara asta nu pot fi adresate intrebari directe politicienilor? Adica sobrietate bugetara dar el angajeaza noi secretari de stat, adica, vai ce importante sunt ONG-urile cand au decoperit problemele din Voluntari, dar acum taie posibilitatea finantarii lor de catre companii, vai ce ne mai angajam in lupta anticoruptie dar dosarele sunt prescrise pe banda rulanta, vai ce ne pasa de securitatea pe flancul de est dar lasam chinezii sa intre in 5G cu totspionajul lor, vai de ce ne pasa de educatie dar suntem ultimii in toate clasamentele si vai ce mandrii suntem de David Popivici dar lasam Bucurestiul fara una din cele mai frumoase si istorice baze sportive, afacere inceputa de un alt Popovici dar pe ala il chema Puiu.

    • … strandul Tineretului, si tot ce mai era pe acolo.

    • Nu se pot pune întrebări directe pentru că există personaje ca dumneavoastră care pun întrebări incomode. Ca de exemplu: De ce acceptam 5G daca cercetătorii americani și britanici au spus că este nociv pentru creier și chinezii ne fura identitatea? Eu am văzut un chinez care avea în pașaport poza unui senegalez.

  4. Au împânzit toată administrația, ca o ciuperca parazita. Toată așa-zisa reforma este doar un plan bine ticluit prin care isi înșurubează pe funcții clientela.

  5. PSD-PNL-UDMR-AUR se fac că fac in timp ce iau salarii si pensii de 40.000 lei pe lună din banii IMM -urile care „își permit” triplarea taxelor anunțate de gonaciul Ciolacu!