G4Media.ro

Peste 200 de autovehicule istorice la Retroparada Primăverii 2023, sâmbătă, în Parcul…

Sursa foto: Retromobil / Facebook

Peste 200 de autovehicule istorice la Retroparada Primăverii 2023, sâmbătă, în Parcul Lumea Copiilor din București

Peste 200 de autovehicule istorice ale membrilor filialei Bucureşti a Retromobil Club România sunt aşteptate să participe sâmbătă, între orele 10,00-13,00, în Parcul Lumea Copiilor, la Retroparada Primăverii 2023.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis Agerpres, selecţia unică de exponate va fi reunită într-o ediţie aniversară #Retromobil25.

La Retroparada Primăverii din Bucureşti, de departe cea mai mare reuniune de autovehicule istorice din ţară, vor fi prezentate autoturisme atestate istoric după standardele FIVA fabricate între anii ’20 şi ’90 aflate în colecţia membrilor Retromobil Club România filiala Bucureşti care tezaurizează aproximativ 800 de exemplare.

Expoziţia va putea fi vizitată gratuit.

Potrivit organizatorilor, Retroparada Primăverii este un eveniment cu o tradiţie de 25 de ani care prin reunirea autoturismelor din colecţia membrilor săi reprezintă o ocazie efervescentă şi unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol, având o mare putere de atracţie pentru publicul de toate vârstele şi din cele mai diferite generaţii deoarece, de la copil la bunic, autoturismele de colecţie trezesc curiozitatea sau nostalgia retrăirii unor momente importante din viaţă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...