G4Media.ro

Enervat de haosul din trafic, un bărbat a dirijat circulaţia într-o intersecție…

Sursa foto: Captură video

Enervat de haosul din trafic, un bărbat a dirijat circulaţia într-o intersecție din Constanța / Polițiștii le recomandă cetățenilor să nu realizeze activități de acest gen, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere

Pe reţelele de socializare au apărut, astăzi, imagini cu un bărbat care dirijează circulaţia în intersecţia de la City Park Mall din Constanța, iar polițiștii au reacționat: le cer cetățenilor să nu facă astfel de gesturi pentru a nu-și pune în pericol sănătatea, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.

Sistemul de semaforizare a fost oprit total sâmbătă, 22 aprilie, pentru câteva zile, aşa că şoferii au ajuns la capătul răbdării din cauza haosului creat în trafic.

Primăria a transmis că, în zonă, circulaţia este „dirijată de către polițiști sau polițiști locali, iar, în lipsa acestora, se desfășoară pe baza indicatoarelor rutiere.“

În acest context, circulația în zonă este dirijată de către polițiști sau polițiști locali, iar, în lipsa acestora, se desfășoară pe baza indicatoarelor rutiere.

În momentul de față, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate. Polițiștii le recomandă cetățenilor să nu realizeze activități de acest gen, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Politistii nu recomanda pentru ca oamenii simpli pot face treaba lor cel putin la fel de bine si cand e nevoie, politistii sunt de negasit. Dar unde sunt cand e nevoie de ei?nimeni nu stie pentru ca in niciun caz nu dau amenzi nesimtitilor din trafic, nu ridica masini parcate pe trotuar, nu sunt la arestat interlopi…sunt de negasit

  2. Când am trecut eu pe acolo, era un polițist în intersecție. E mai greu pentru pietoni, unele semafoare au fost date jos, sunt pe cale de a fi înlocuite.