G4Media.ro

Locuri de vizitat în jurul Sibiului: 8 idei de ieșit la plimbare…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Locuri de vizitat în jurul Sibiului: 8 idei de ieșit la plimbare / Obiective de vizitat la 3 ore distanță

Locuri cunoscute (Castelul de lut, Dealul verde), dar și altele noi, precum Castelul vrăjitoarelor din Gorj și castelele renovate din județul Alba pot fi o soluție de ieșire de o zi sau un week-end pentru a vedea locuri noi și a ieși din monotonia rutinei zilnice, relatează Turnul Sfatului.

Ziarul propune o listă de obiective care pot fi atinse în trei ore, maxim, dacă plecați din municipiul Sibiu, cu mașina.

Unul din cele mai cunoscute obiective este ”Dealul verde”, aflată în Porumbacu de Sus. Pensiunea este unică în România și este construită aproape integral sub pământ. Intitulată ”Dealul verde” unitatea de cazare amintește cu ușurință de cărțile lui J. R. R. Tolkien și celebrele filme din seria ”Stăpânul inelelor” prin Ținutul Hobbiților.

Ideea aparține unei familii din București, el specialist în industria filmului, ea cu o vastă experiență în domeniul croitoriei pentru Horeca. Sătui de agitația Capitalei, cei doi au decis să se mute într-un loc liniștit, cu aer curat și verdeață. Au pregătit un proiect susținut prin fonduri europene și au ajuns să-și vadă visul devenit realitate, în urma unei investiții totale de peste 600.000 de euro.

Restul obiectivelor pot fi urmărite în Turnul Sfatului.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Frumos 👍🏻…

  2. au uitat sa mentioneze cele 6 case ale sasului TRADATOR PLIMBATOR