G4Media.ro

George Scripcaru, fostul primar al Brașovului, achitat într-un dosar de șantaj /…

Foto: George Scripcaru / Facebook

George Scripcaru, fostul primar al Brașovului, achitat într-un dosar de șantaj / Era acuzat că ar fi cerut ca în autobuzele din oraș să nu ruleze spotul electoral al unui alt partid politic / Sentința nu e definitivă

Fostul primar al Brașovului, George Scripcaru și fostul director general al RATBV, George Cornea, au fost achitați de judecătorii Tribunalului Covasna într-un dosar de șantaj și complicitate la șantaj, deschis la finalul anului 2020, informează Agenția de presă Rador, care citează Radio România Brașov.

”Fapta nu a fost săvârşită de învinuit sau inculpat. În temeiul în temeiul art. 396 alin. 5 raportat la art. 16 lit. c din Codul de procedură penală dispune achitarea inculpatului SCRIPCARU GEORGE, cu privire la săvârşirea infracțiunii de şantaj prevăzută de art. 207 alin. 1 şi 3 Cod penal, raportat la art. 13 ind. 1 din Legea nr. 78/2000. (…) Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii”, se precizează în sentință.

În acest dosar George Scripcaru a fost acuzat de șantaj pentru că ar fi cerut ca în autobuzele operatorului de transport în comun să nu ruleze spotul electoral al unui alt partid politic.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...