G4Media.ro

Patronul magazinelor de mobilă Bismobil Kitchen a fost prins. El este acuzat…

Foto: ZDG

Patronul magazinelor de mobilă Bismobil Kitchen a fost prins. El este acuzat că a înșelat sute de clienți din România și a evadat săptămâna trecută de sub supravegherea poliției din Republica Moldova

Mihail Şaran, patronul firmei de mobilă „Bismobil Kitchen”, a fost prins vineri dimineaţă, după ce în urmă cu o săptămână reuşise să fugă chiar de la tribunal, după ce îşi dăduse jos brăţara electronică de monitorizare, cu puţin timp înainte ca instanţa din Chişinău să decidă arestarea sa, a anunţat Poliţia din Republica Moldova, potrivit News.ro.

El a fost dus în arest preventiv. Întrebat cum a reuşit să-şi scoată brăţara, când a evadat la 7 aprilie, patronul firmei de mobilă a răspuns: „Simplu”.

În tot acest timp, Şaran a fost ajutat de un prieten să se ascundă, scrie NewsMaker.

Fondatorul „Bismobil Kitchen” a evadat la 7 aprilie după ce magistraţii de la Chişinău au decis că acesta trebuie să revină în penitenciar, după ce acesta fusese până atunci în arest la domiciliu. Poliţiştii au declarat că Şaran şi-a scos brăţara GPS şi a fugit de la tribunal într-o direcţie necunoscută, folosind maşina avocatului său. Ulterior, Poliţia Republicii Moldova a publicat imagini video cu fondatorul Bismobil Kitchen Mihail Şaran în timp ce acesta îşi scoate brăţara de pe picior şi fuge.

Suspectul a fost dat în urmărire generală.

La 12 aprilie, pe contul de Instagram al lui Mihail Şaran a apărut un mesaj transmis în numele acestuia. În mesajul care a fost şters la scurt timp după publicare, se arăta că omul de afaceri ar fi decis să evadeze, deoarece şi-ar fi „pierdut încrederea în justiţie. A înţeles că nu va fi auzit şi că va fi închis”, menţiona mesajul.

Fondatorul Bismobil Kitchen fusese reţinut la 19 ianuarie pe Aeroportul Chişinău, în timp ce încerca să părăsească ţara, după ce păgubise sute de clienţi din Republica Moldova şi România.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Republica Moldova devine o soluție tot mai interesantă pentru noi românii sătui de atâta corupție. Toți marii corupți scapă prin prescriere iar cei condamnați se plimbă bine-mersi prin Italia, Grecia sau Serbia

  2. Pepiniera Hotilor Este Chisinaul.