G4Media.ro

Satul lacustru de la Berzasca, de pe Dunăre, ocupat în proporție de…

Sursa foto: Tripadvisor

Satul lacustru de la Berzasca, de pe Dunăre, ocupat în proporție de 70% înainte de deschiderea din 28 aprilie / Este singurul complex lacustru din România

Singurul complex lacustru din România, bungalourile de la Berzasca, au mare trecere la turiști.

Complexul se va deschide în 28 aprilie, dar doritorii unei vacanțe inedite, în căsuţele suspendate deasupra Dunării, trebuie facă rezervări din timp, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Tmișoara.

Complexul are 15 bungalouri pentru câte două persoane, care se ocupă foarte repede pentru întregul sezon, spune administratorul Pami Liubimirescu.

“La etaj dormitor cu pat matrimonial, jos living, baie hol, terasă. În momentul acesta gradul de ocupare este cam de 70%. Avem mic dejun și celelalte mese pot fi servite pe bază de meniu a la carte”, precizează Pami Liubimirescu.

Satul lacustru din Berzasca a fost deschis în anul 2016. Este prima staţiune de acest gen din România, o investiţie derulată cu fonduri europene.

Complexul are forma unui iaht și cuprinde două insule de vis, Egreta şi Pelicanul – alfat în curs de construire. Căsuţele lacustre sunt legate prin faleze suspendate şi au acces la Dunăre prin pontoane pentru agrement.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează