G4Media.ro

Trafic blocat pe DN 1 şi DN 73A în județul Brașov, din…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Trafic blocat pe DN 1 şi DN 73A în județul Brașov, din cauza zăpezii

Traficul este blocat, marţi, pe două dintre principalele artere naţionale de circulaţie din judeţul Braşov, pe DN 1 cauza fiind un TIR care nu poate avansa din cauza zăpezii, iar pe DN 73A – decizia autorităţilor de a închide temporar circulaţia, relatează Agerpres.

Conform Poliţiei, pe DN 1, la km 147, un TIR nu mai poate avansa din cauza zăpezii, blocând sensul de mers dinspre Braşov spre Predeal, în condiţiile în care, din cauza zăpezii abundente, traficul pe DN 1 în judeţul Braşov s-a desfăşurat cu greutate încă de dimineaţă.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Braşov sunt la faţa locului şi dirijează circulaţia, facilitând deplasarea autoturismelor în mod alternativ pentru ambele sensuri de mers”, a transmis IPJ Braşov.

În acelaşi timp, pe DN 73 A, începând cu ora 12.30, s-a luat măsura restricţionării circulaţiei autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată peste 7,5 tone.

Conform DRDP Braşov, măsura este valabilă până la ora 15.00.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Debandada din trafic este determinata de lipsa de reactie a politiei rutiere pe DN1.
    Desi este interzis traficul camioanelor cu greutate mai mare de 7,5 T, de la 6.00 la 22.00, foarte multe TIRuri nu respecta restrictia, iar politia nu face absolut nimic in acest sens. De cate ori am parcurs Valea Prahovei, nu am vazut niciun echipaj care sa opreasca si sa verifice camioanele grele.
    Astazi am ajuns in Predeal in jurul orei 10.15 si traficul era blocat pe ambele sensuri tocmai pentru ca niste camioane grele (cel mai probabil neechipate corespunzator) nu mai puteau urca.
    In loc sa dirijeze circulatia pe un sens, mai bine opreau toate TIRurile la Brasov si Campina ca sa se evite aceste blocaje.
    Atata poate politia rutiera…..