G4Media.ro

VIDEO Un autocar cu 52 de români s-a răsturnat pe o autostradă…

Sursa Foto: Captură Youtube

VIDEO Un autocar cu 52 de români s-a răsturnat pe o autostradă la Padova. Mai multe persoane au fost transportate la spital, din care una în stare gravă

Un autocar în care se aflau 52 de români, adulţi şi copii, s-a răsturnat, luni, pe autostrada A13 din Padova (Italia). Nu s-au înregistrat victime, dar mai multe persoane au fost transportate la spital.

Autocarul plecase din Roma spre România. 22 de persoane au fost transportate la spital, dintre care una este în stare gravă.

Ca urmare a accidentului, traficul pe autostrada A13 Bologna-Padova a fost blocat mai multe ore.

La faţa locului au sosit ambulanţe de la Padova şi Veneţia.

Comandantul poliţiei rutiere, Gianfranco Marturano, a declarat că urmează să fie clarificate cauzele accidentului, conform ilgazzettino.it.

El a precizat că autocarul spre îndrepta spre Veneţia, iar pe rampa de accelerare pentru a reveni pe autostradă, şoferul a pierdut controlul autovehicului. Şoferul a fost testat penru consumul de alcool, iar testul a fost negativ. „Pe acea porţiune de drum viteza permisă este de 40 km/h aşa că mergem să verificăm viteza pe care o avea şi motivul pentru care a ratat complet manevra. Vom verifica, de asemenea, timpii de conducere şi de odihnă. Chiar ar fi putut fi mult mai rău.”, a spus Marturano.




Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Deci a avut accident, s-a rasturnat ditamai autocarul, si nu a murit nimeni, inca, nu ca la noi in mijlocul orasului la pasajul despartirii, mergi regulamentar si te trezesti cu bara in cap.

  2. De regulă pleacă cu 2 șoferi dar pe drum unul dintre ei dispare sa- l schimbe pe altul care s-a îmbolnăvit.
    Si uite așa merg șoferii ăștia fara pauza fara nicio treabă de grija călătorilor.

  3. O nouă perlă marca G4Media :
    „Nu s-au înregistrat victime, dar mai multe persoane au fost transportate la spital”