G4Media.ro

Tânăr împuşcat de poliţişti în Suceava după o urmărire cu maşinile. El…

Sursa foto: Pixabay

Tânăr împuşcat de poliţişti în Suceava după o urmărire cu maşinile. El este internat în spital, conștient

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat de poliţişti, după ce maşina de teren în care se afla nu a oprit la semnalele agenţilor, fiind urmărită de aceştia prin judeţul Suceava, transmite agenția News.ro.

În timpul urmăririi, maşina de teren a ajuns pe un drum forestier greu accesibil, poliţiştii fiind nevoiţi să se oprească, după ce au tras focuri de avertisment în aer şi apoi spre autovehicul.

Tânărul rănit a fost găsit ulterior, în urma unui apel la 112, el fiind transportat la spital, conştient. În maşină se mai aflau doi tineri, toţi fiind băuţi, dar niciunul nu a vrut să le spună poliţiştilor care dintre ei se afla la volan şi de ce nu a oprit la semnal.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, localităţii Moldoviţa, judeţul Suceava, după ce un echipaj de poliţie din cadrul Sectiei de poliţie rurală Vama a făcut semn să oprească şoferului unui autoturism de teren înmatriculat in străinătate, cu volanul pe partea dreaptă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Pt aia care se plang ca nu isi folosesc politistii armele cans trebuie. Ia sa vedeti acum cum tot o sa se fereasca de toti interlopii si o sa impuste numai romi neinarmati si tineri teribilisti.

    Ce mai place la conservstori conserva

  2. Ce ziceam…
    Adevaru e ca e cam neasteptata bucuria la durerea necunoscutului.

    Conserva romaneasca pan la urma e facuta de romani…

  3. @Zic si eu .. poti sa scri ce poftesti. Nu-l victimiza,chiar nu ai nici un argument. Infractorii care sunt un pericol pt societate trebuiesc opriti si chiar impuscati daca este nevoie. Daca iti omora familia poate nu mai „ziceai si tu” mai nimic. Parerea mea…😁

  4. Oracolul gramaticii torturate.