G4Media.ro

Comisia de Etică a TVR, sesizată după interviul plin de laude cu…

sursa foto: Captură video

Comisia de Etică a TVR, sesizată după interviul plin de laude cu Olguța Vasilescu: „Credeam că după mai bine de 30 de ani de la Revoluție, astfel de materiale propagandistice nu mai sunt posibile la televiziunea publică”

Andrei Enescu, membru în Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune (SRTV), a anunțat, într-o postare pe Facebook, că depune o sesizare la Comisia de Etică a TVR, după ce a urmărit „interviul propagandistic” cu Olguța Vasilescu, primarul din Bănie, difuzat la TVR Craiova și adus în atenția opiniei publice de Petre Barbu, colaborator Libertatea.

„Am citit cu mare atenție articolul despre interviul realizat de coordonatorul Studioului Teritorial Craiova, dl. Tiberius Mușuroi, cu primarul Craiovei, doamna Lia Olguța Vasilescu și, după ce am vizionat materialul de 55 de minute, urmând procedurile interne ale SRTV, am decis să sesizez azi Comisia de Etică și Arbitraj”, a precizat Andrei Enescu, citat de Libertatea.

„Credeam că după mai bine de 30 de ani de la Revoluție, astfel de materiale propagandistice nu mai sunt posibile la televiziunea publică. Cu regret trebuie să constat că Televiziunea Română funcționează de aproape 10 ani cu posturi de conducere ocupate interimar, fără un mecanism real de evaluare a performanțelor angajaților, iar efectele se văd în calitatea tot mai slabă a programelor”, a subliniat Enescu, membru CA al SRTV.

Studioul teritorial Craiova al postului de televiziune publică TVR a difuzat la finalul anului 2022 un interviu plin de laude cu Olguța Vasilescu (PSD) despre activitatea la Primăria Craiova, în emisiunea ”Actual Regional”, moderată de Tiberius Mușuroi, membru supleant în Consiliul de Administrație al TVR propus de PSD (2019)

Mușuroi începe ”interviul” vorbind despre un ”moment al bilanțului cu format modificat” pentru întâlnirea cu Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei. Moderatorul prezintă Craiova ca ”destinație turistică” unde vin ”sute de mii de oameni”, fără să precizeze însă o sursă instituțională sau de altă natură care să confirme constatările. Ulterior, o laudă pe Vasilescu pentru că e ”bun comunicator” punând gaj pentru acest lucru însăși ”experiența lui de 20 de ani în TVR”.

  • Mai multe detalii despre interviu, aici
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. A dat și Mușuroi o limbă la ceașca Olguței, din interes… Ce nume predestinat…

  2. Nu cumva să fie demis realizatorul interviului. Avem multă nevoie de oameni ca el. Pentru studiu. Și promovare…

  3. Băh! Băh! Învie olguța. Va fi candidată la președenție. Băh! Sa ii umble ciolacu la fleașcă mai repede ca ideile astea put a praz.

  4. La UM TVR 90% dintre angajaţi sunt rude, pararude şi paparude între ei. Avem una bucată instituţie publică, ce a fost confiscată de o grupare de interese. Acolo este o problemă de DNA sau de Parchetul Militar (că niciunul nu e civil pe acolo), nu de comisii de etică. Nepotismul şi corupţia din UM TVR sunt atât de mari, încât ar putea în loc de emisiuni să filmeze un 💩 pe toată durata zilei şi toţi angajaţii vor primi salarii babane şi pensii speciale. Nimeni nu urmăreşte programele acestei cazărmi infecte, cu toate acestea sutele de pile primesc supersalarii, deşi ei nu produc absolut nimic. Nu avem medicamente în spitale şi toalete în şcoli, dar încurajăm parazitismul de stat eşuat de lumea a treia.

  5. Asta face PSD, manipulează oamenii prin canalele lor media, cu câți ai mai multi bani cu atât cumperi mai mulți, trezirea și ieșiți la vot daca nu mai vreți să auziți de mizeria mafiotă PSD

  6. Olguța e drăgălață 👩 și parcă mai ageră la minte decât Firea. Din păcate deocamdată noi avem nevoie de lideri cu cohones care să pună ăn aplicare proectele atât de necesare. Dacă totu ar merge ca uns, da, merg și fetele să preia hățurile da noi nu suntem încă în filmu ăla 😬

  7. Relicva comunistoida numita TVR, ar trebui desfiintata.