G4Media.ro

Ialomiţa: Un bărbat și o femeie loviți de o mașină pe trecerea…

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Ialomiţa: Un bărbat și o femeie loviți de o mașină pe trecerea de pietoni au decedat / Traficul pe DN2A, blocat

UPDATE: Ambele persoane, un bărbat și o femeie, lovite de mașină pe trecerea de pietoni, joi seara, pe DN2A, au decedat.

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime: o persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 54 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața la sosirea forțelor de intervenție, fiind declarat decesul și o persoană de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 59 de ani, care a fost găsită în stop cardio-respirator și deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din nefericire nu a răspuns fiind declarat și în cazul acesteia decesul, potrivit ISU.

Știrea inițială: Două persoane au fost lovite, joi, de o maşină pe trecerea pentru pietoni, în localitatea Giurgeni, judeţul Ialomiţa, iar una dintre ele a murit. Traficul pe DN2A este complet blocat, relatează News.ro.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe 2A, localitatea Giurgeni, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier în care conducătoarea unui autoturism a lovit 2 persoane care traversau pe trecerea pentru pietoni”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că una dintre persoane a decedat în urma impactului, iar cealaltă este resuscitată la faţa locului, nu răspunde manevrelor.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Cu siguranță conducătoarea autovehiculului scria mesaje pe țapțap sau mes

  2. Nu mai știu dacă în cazul celor doua fete care se aflau pe trotuar, omorâte de o femeie („designated driver” – soțul find mai beat ca ea…) s-a ajuns la o finalizare?
    De comparat ce se va întâmpla în cazul acesta.
    Dumnezeu să-i ierte și odihnească, iar pe cea care i-a omorât justiția din România poate ca o va pedepsii.
    Poate.

  3. Tot eu, să adaug că nu ar fi rău ca, chiar și când te afli pe o trecere de pietoni și „ai prioritate” să te asiguri că ești văzut de șoferul mașinii. Pentru asta, uită-te în ochi lui (șoferului) să fi sigur că te-a văzut…
    De nenumărate ori am observat pietoni, trecând și prin loc nepermis și cu privirea în pământ, parca încercând sa spuna: să vedem, sunt mai tare ca masina?
    Acidentele sunt acidente, dar o atenție sporită te poate salva de situații tragice.

  4. Ce politie proasta. Eu i-am lovot si altcineva a cazut de fraier.