G4Media.ro

A murit Leslie Jordan, vedeta din „Will & Grace” și „American Horror…

Sursa foto: Twitter / Leslie Jordan

A murit Leslie Jordan, vedeta din „Will & Grace” și „American Horror Story” / Avea 67 de ani și a decedat într-un accident auto / ”Ceea ce i-a lipsit la înălțime a compensat prin generozitate și măreție”

Leslie Jordan, actor, scenarist și cântăreț câștigător al premiului Emmy, cunoscut pentru rolurile sale din „Will & Grace”, „American Horror Story” și „Hearts Afire”, a murit. Avea 67 de ani, relatează Variety.

Jordan conducea în Hollywood luni dimineață și s-a izbit de partea laterală a unei clădiri la intersecția a două străzi. Se bănuiește că a suferit un fel de urgență medicală.

Jordan era un actor veteran, printre ale cărui credite se numărau și „The Help”, „The Cool Kids” și „Call Me Kat”, care se difuzează în prezent în cel de-al treilea sezon pe Fox. În 2006, a câștigat premiul Emmy pentru actor invitat într-un serial de comedie pentru activitatea sa în „Will & Grace”.

A apărut în emisiuni de televiziune precum „Ally McBeal”, „Ugly Betty”, „Lois & Clark: The New Adventures of Superman”, „Hidden Palms”, „Star Trek: Voyager”, „Caroline in the City”, „Pee-Wee’s Playhouse”, „Reba”, „Boston Public”, „Nash Bridges” și „Boston Legal”, precum și în filme precum „Ski Patrol”, „Roadside Rodeo”, „Love Ranch”, „Southern Baptist Sissies” și „Statele Unite vs. Statele Unite ale Americii”. Billie Holiday”.

Jordan a interpretat trei personaje diferite în trei sezoane diferite din serialul „American Horror Story” al lui Ryan Murphy, apărând în episoadele „Coven”, „Roanoke” și „1984”.

În 2020, Jordan a devenit un fenomen pe rețelele de socializare, câștigând milioane de urmăritori pe Instagram datorită videoclipurilor sale pline de umor postate pe parcursul pandemiei.

Născut și crescut în Tennessee, Jordan s-a mutat în Los Angeles în 1982 și a început să acumuleze faimă doar câțiva ani mai târziu. Începând cu vârsta de 20 de ani, s-a luptat cu abuzul de droguri și alcoolul. În 2010, Jordan a anunțat că este abstinent de 13 ani.

„Lumea este cu siguranță un loc mult mai întunecat astăzi fără dragostea și lumina lui Leslie Jordan”, a declarat David Shaul, agentul lui Jordan. „Nu numai că a fost un mega talent și o plăcere să lucrezi cu el, dar a oferit un sanctuar emoțional națiunii într-unul dintre cele mai dificile momente ale sale. Ceea ce i-a lipsit la înălțime a compensat prin generozitate și măreție ca fiu, frate, artist, comediant, partener și ființă umană. Să știm că a părăsit lumea la apogeul vieții sale profesionale și personale este singura consolare pe care o putem avea astăzi”, a transmis agentul său.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Un ‘houmălăun’ în minus la holivud, de-aia nu mai plouă mâine. ‘A mild case’ de guvid, bine că s-a vaccinat că altfel o băga pe mânecă înainte de pandemie..😅. Cu siguranță așa o să mintă ăia de pe CNN 100% ✅