G4Media.ro

2021, cel mai bun an din istoria mărcii Rolls-Royce

Sursa foto: Pixabay

2021, cel mai bun an din istoria mărcii Rolls-Royce

Constructorul britanic de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars a înregistrat vânzări record în 2021, graţie cererii pentru modelul Ghost, a anunţat luni producătorul deţinut de grupul german BMW, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

Compania cu o istorie de 117 ani a precizat că în 2021 a livrat 5.586 de automobile, în creştere cu 49% comparativ cu 2020. Această cifră include recorduri istorice de vânzări pentru majoritatea regiunilor, inclusiv China, cele două Americi şi Asia-Pacific, precum şi în mai multe ţări de pe glob. Rolls-Royce a mai informat că a înregistrat o cerere ridicată pentru toate modelele sale, în special pentru Ghost şi Cullinan.

Directorul general Torsten Muller-Otvos a descris 2021 drept „un an fenomenal” pentru Rolls-Royce. „Am livrat mai multe automobile decât în oricare alt an din istoria de 117 ani a mărcii, cu o cerere fără precedent pentru toate produsele pe toate pieţe globale”, a spus Torsten Muller-Otvos.

Cifrele record anunţate de Rolls-Royce vin la câteva zile după ce un alt producător britanic de automobile de lux, Bentley, a anunţat şi el că 2021 a fost cel mai bun an din istoria sa iar producătorul de automobile sportive Lotus a înregistrat cele mai bune vânzări din ultimul deceniu.

Citește și

În ciuda crizei economice provocate de COVID, în Bulgaria a apărut un număr record de mașini Ferrari noi

Sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Iar anul 2022 ,se anunță deja,cel mai rău din istoria Apaprod-ului.Cu un Consiliu Județean ineficient și parșiv,cu un dinozaur de neclintit de la conducerea firmei,sindicatul e timorat și aflat ,practic, în misiune imposibilă de a negocia ceva.Probabil va fi aceeași creștere zero că în 2021 și pe nimeni nu pare să deranjeze chestia asta.