G4Media.ro

200 de euro pentru patru nopți de cazare, în Țara Făgărașului, în…

Sursa Foto: Liviu Ardelean

200 de euro pentru patru nopți de cazare, în Țara Făgărașului, în minivacanța de Paște / Se poate ajunge la 350 de euro, în regim de all inclusive

Asociația Națională a Agențiilor de Turism, zona central-nordică, recomandă Ținutul Făgărașului pentru minivacanța de Paște, informează Agenția de presă Rador.

Aici, proprietarii pensiunilor se pregătesc de zor pentru a primi oaspeții.

”Țara Făgărașului atrage. Țara Făgărașului încă nu este foarte, foarte comercială, este un pic mai retrasă, mai puțin populată și încă are partea asta de natură foarte bine definită”, a precizat Iosif Cristian Vlad, președinte ANAT zona central-nordică.

Gazdele au pregătit o mulțime de suprize, mai ales pentru cei mai mici dintre oaspeți.

”Marea majoritate a pensiunilor și unităților de cazare au organizat pachete pentru sărbătorile pascale. Am observat că toți prind în aceste pachete, bineînțeles, mese festive de Paște, cu produse tradiționale, tot felul de ateliere, de încondeiat ouă, de distracții pentru copii, tot felul de activități pentru cei mici. Cei mai mulți pun preț pe copilași. Sunt și variante de participare la slujbele de Înviere, pentru că, după cum știți, în zona Țării Făgărașului sunt și câteva mănăstiri importante ortodoxe. Ne putem bucura de statul în aer liber, de plimbări pe malul Oltului, pe munte, la izvor”, a adăugat Iosif Cristian Vlad.

Tarifele de cazare în zonă pornesc de la 200 de euro de persoană, în regim de demipensiune, pentru un pachet de 3 sau 4 nopți și ajung la 350 de persoană, pentru pachetele all inclusive.

Sursa Foto: Liviu Ardelean

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter