G4Media.ro

Tânără de 21 de ani din Brașov, ucisă într-un apartament din Sibiu.…

sursa foto: captură turnulsfatului.ro

Tânără de 21 de ani din Brașov, ucisă într-un apartament din Sibiu. A fost reținut un bărbat de 24 de ani, suspectat de comiterea crimei

Astăzii, în jurul orei 15.30, prin apel 112, polițiștii a fost sesizați că o fată ar fi decedată și ar prezenta leziuni în zona gâtului, într-un imobil din municipiul Sibiu, relatează turnulsfatului.ro

La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Brașov, decedată.

”Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.

Din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Păltiniș, a fost identificat și prins un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din jud. Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima”, precizează IPJ Sibiu.

Tânărul este, în prezent, audiat în vederea lămuririi circumstanțelor comiterii faptei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează