G4Media.ro

Paginademedia: Schimbare la vârful site-ului Digi24 / Pleacă redactorul-şef, vine actualul şef…

Sursa foto: Paginademedia.ro

Paginademedia: Schimbare la vârful site-ului Digi24 / Pleacă redactorul-şef, vine actualul şef de la Adevărul

Mutare importantă la vârful Digi24.ro, unul dintre site-urile de ştiri cele mai citite de pe piaţa românească. Redactorul-şef al publicaţiei online pleacă după cinci ani în poziţia de şef editorial al site-ului. Vine în loc, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, actualul şef al redacţiei Adevărul, Dan Marinescu.

  • UPDATE: Locul lui Marinescu la Adevărul va fi luat loc de un nume din echipă. Este vorba despre jurnalista Andreea Traicu, news editor de mai bine de doi ani în echipa Adevărul. Andreea Traicu are mai bine de 13 ani experienţă în televiziune şi presă online. A lucrat la Digi24, B1 TV, Mediafax. A fost redactor-şef adjunct la Stiripesurse.ro şi şi-a lansat propiul site de ştiri mainnews.ro. Din 2021 este news editor la Adevărul, potrivit contului de LinkedIn.
    Numirea Andreei Traicu a fost anunţată de directorul general al Adevărul Holding Cristi Stancu, printr-un mesaj intern, în care a vorbit şi despre un amplu proces de restructurare, scrie Paginademedia.ro.

Adriana Duţulescu, redactor-şef Digi24.ro, urmează să plece în perioada următoare de la site-ul RCS. Conform aceloraşi surse, Duţulescu se întoarce în trustul Intact, de unde a plecat către Digi24 în martie 2019.

Contactată de Paginademedia.ro, Adriana Duţulescu nu a comentat informaţia. „Până pe 31 mai, am contract cu Digi24”, a declarat scurt Duţulescu, fără alte detalii.

Adriana Duţulescu a venit pe poziţia de Redactor-şef al site-ului Digi24 la sfârşitul lunii martie 2019. La vremea respectivă, jurnalista conducea secţia politic a postului de televiziune Antena 3. Înainte de postul de televiziune Intact, Duţulescu a lucrat în titluri importante din presa scrisă, la ziarul Naţional, la România liberă, la Cotidianul şi la Jurnalul Naţional.

Conform aceloraşi surse, de la Digi24.ro urmează să plece şi Robert Kiss, redactor-şef adjunct. Robert Kiss realiza şi o emisiune la Digi FM.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, noul şef al redacţiei Digi24.ro va fi actualul redactor-şef al ziarului Adevărul, Dan Marinescu.

Dan Marinescu a venit ca redactor-şef la Adevărul în ianuarie 2013, după ce publicaţia a fost preluată de la Dinu Patriciu de către Cristian Burci. În 2019, a plecat de la ziar ca urmare a unei decizii a patronatului. A fost, pentru doar două săptămâni, şef al comunicării PLUS, formaţiunea lui Dacian Cioloş. A avut apoi un proiect editorial şi a realizat emisiuni video online pe evz.ro.

În 2020, Dan Marinescu a revenit pe poziţia de redactor-şef al ziarului Adevărul.

Citește integral pe Paginademedia.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Adriana Duţulescu e gradata de la sri