G4Media.ro

Rareş Bogdan: Ne dorim foarte mult să obţinem un scor care să…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Rareş Bogdan: Ne dorim foarte mult să obţinem un scor care să ne ducă la jumătate plus unu din europarlamentari, adică 17 / Câştigăm Primăria Sectorului 1 / Primăria Generală suntem obligaţi să o câştigăm, Nicuşor Dan trebuie schimbat cu Burduja

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni că îşi doresc foarte mult să obţină la alegerile europarlamentare un scor care să îi ducă la jumătate plus unu din europarlamentari, adică 17. El a mai spus că liberalii vor câştiga Primăria Sectorului 1 iar Primăria Generală sunt obligaţi să o câştige, pentru că Nicuşor Dan a făcut să stagneze Bucureştiul şi trebuie schimbat obligatoriu cu Sebastian Burduja, transmite News.ro.

”Ne dorim foarte mult ca, dacă românii vor înţelege ce reprezintă această echipă naţională formată din PNL şi PSD, să obţinem un scor care să ne ducă la jumătate plus unu din europarlamentari, asta înseamnă 17. De la 44% în sus, scor direct, facem 17. Părerea mea personală este că, datorită primarilor noştri, primarilor PSD şi a oamenilor care au înţeles că noi ne batem la Bruxelles pentru interesul national al României şi pentru bani europeni şi pentru o fi puternici şi o voce, vom câştiga un număr mai mare la vot direct decât 44%”, a declarat Rareş Bogdan, la Antena 3.

Prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că în opinia sa, vor câştiga Primăria Sectorului 1.

”Se vede, avem împreună 43% şi George Tuţă are cu puţin sub acest scor, este pe primul loc”, a spus Rareş Bogdan.

Despre lupta pentru Primăria generală, Rareş Bogdan a spus: ”Eu cred că Primăria Generală suntem obligaţi să o câştigăm pentru că Nicuşor Dan a făcut să stagneze Bucureştiul şi trebuie schimbat obligatoriu cu Sebastian Burduja”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

  1. Lasa ne….pls
    M @ r s din partea milioanelor de romani

  2. cu cate maini ai votat alianta cu PEEESEDEEEE bai ROLEX?
    PNL 5%

  3. Te cauta Obregia, Rarese…Ia vezi cum e treaba pe la Sinaia cu Oprea, cu Bode…Lasa gargara ieftina ca eu sper sa i trageti in jos si pe fratii vostri de jaf pesede.

  4. La cât de agitat e Dichisitu cred că e în stare să facă și moarte de om.

  5. Asta e prieten bun cu marmota, aia care tot invelea..

  6. I-a intrat rimelul în ochi și nu mai poate să vadă realitatea…

  7. Să vă ajute Dumnezeu să câștigați voi PNL și PSD exact la 30 zile după ce veți desființa pensiile speciale și veti reduce taxarea muncii!!

  8. Doamne, dincolo de orice parti-pris politic, va jur ca eu nu am vazut niciodata un panglicar mai autentic, mai expresiv si mai gretos ca acest om murind de grija tarisoarei si a partidului sau.

  9. Caraghiosul asta e cea mai mare TROMPETA din estul Europei!

  10. Imi aduc aminte ca indiv8dul acesta a f9st la fel de vocal si la precedentele alegeri. Apoi a tacut, multumit, la Bruxelles. Acum tipa din nou, vrea sa-si pastreze postul. Tremura de frica ca ar putea sa se intoarca pe meleguri dambovitene. Ce a facut el exact la Bruxelles??? Exista vreo evaluare a acestor indivizi si individe care par ca sunt trimisi pe viata acolo?

    • Buna intrebare! Se pare ca „evaluarea” nu priveste activitatea de la Bruxelles, ci tocmai activitatea damboviteana, care e premiata cu un loc pe liste la europarlamentare!

  11. PNL s-a cuplat cu PSD si au facut un copil numit AUR iar acum copilul isi vrea partea zestrei. Prin urmare PSDNL va avea mai putine mandate de europarlamentar de data asta pt ca o parte le va lua AUR. USR+REPER sunt impreuna tot pe la 22% ca data trecuta. Vezi daca te joci cu focul si faci partide in eprubeta – pardon laborator. 🙂

  12. Iarăși bate câmpii $pilcuitul ăsta!

  13. Papagalul vorbitor la PNL-ului in actiune…