G4Media.ro

Ministrul croat al Apărării Mario Banozic, demis din funcţie şi inculpat penal…

Sursa foto: Facebook Mario Banozic

Ministrul croat al Apărării Mario Banozic, demis din funcţie şi inculpat penal după un accident rutier mortal. El riscă până la opt ani de închisoare

Ministrul croat al Apărării Mario Banozic, în vârstă de 44 de ani, a fost demis după ce a provocat un accident rutier, urmează să fie inculpat penal cu privire la cauzarea morţii unui bărbat din cauza „neglijenţei” la volan, şi riscă până la opt ani de închisoare, anunţă poliţia croată, relatează AFP, preluată de News.ro.

Mario Banozic circula, sâmbătă, cu maşina personală, la ieşirea din oraşul Vinkovci, situat la 276 de kilometri este de Zagreb, unde a lovit o camionetă al cărei şofer a murit.

La câteva ore după coliziune, Mario Banozic, grav rănit la cap, a fost spitalizat de urgenţă.

El a fost demis din funcţia de ministru al Apărării de către premierul Andrej Plenkovic.

Şeful Guvernuluui croat a transmis condoleanţe familiei victimei.

Potrivit poliţiei, accidentul a avut loc după ce Mario Banozic a depăşit un camion care rula în faţa sa, fără să fi verificat dacă poate face depăşirea fără risc.

”Din cauza suspiciunii unei încălcări a Codului Rurier care a cauzat un accident de circulaţie vor fi lansate urmăriri penale de către procurorul comitatului împotriva unui şofer în vârstă de 44 de ani”, a anunţat într-un comunicat Poliţia din Vukovar-Srijem.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează