G4Media.ro

Prima ninsoare din acest sezon: Strat de zăpadă de 7-8 centimetri în…

Sursa Foto: Facebook

Prima ninsoare din acest sezon: Strat de zăpadă de 7-8 centimetri în zonele înalte din județul Sălaj

Prima ninsoare a sezonului în judeţul Sălaj a adus, duminică, zăpadă de 7-8 centimetri în zonele mai înalte ale judeţului, potrivit meteorologilor amatori de la Severe Weather Alert – Sălaj, care s-au deplasat în mai multe zone.

„Astăzi, 12 noiembrie, a venit în sfârşit mult aşteptata zăpadă şi în judeţul nostru pe vârfurile cele mai înalte (începând cu cota 750 m) pe care bineînţeles noi nu puteam să o ratăm, aşa că ne-am trezit la primele ore, iar în jurul orei 07,30 am început deplasarea spre Măgura Priei unde aveam certitudinea că stratul de zăpadă va crea un peisaj de poveste.

După un drum prin vremea mohorâtă şi ploioasă până la baza Măgurii, odată cu ascensiunea spre zona Măsurişului, ploaia s-a transformat la început în lapoviţă, apoi în ninsoare. Odată cu urcarea în altitudine deja peisajul s-a albit treptat.

Ajunşi în zona vârfului, ne-am bucurat de cei 4-5 centimetri de zăpadă care nu sunt foarte mulţi, dar au fost suficienţi cât să permită naturii să ‘picteze’ un tablou adevărat de iarnă, împreună cu chiciura tare depusă pe crengi, de circa un centimetru şi ninsoarea cu fulgi mari”, precizează, într-o postare pe Facebook, cei de la Severe Weather Alert – Sălaj.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...