G4Media.ro

Festivalul „Namaste India”, săptămâna viitoare la Grădina Botanică din București / Lecții…

Sursa foto: Pixabay

Festivalul „Namaste India”, săptămâna viitoare la Grădina Botanică din București / Lecții de yoga, târg de produse artizanale, cursuri de hindi, ateliere de henna și specialități culinare indiene

Festivalul „Namaste India”, organizat de Centrul Cultural „Rabindranath Tagore” cu sprijinul Ambasadei Indiei în România, va avea loc la Grădina Botanică din București în perioada 8-9 iulie, anunță organizatorii într-un comunicat de presă.

Ajuns la cea de-a 14-a ediție, evenimentul marchează 75 de ani de relații diplomatice între România și India și își propune să celebreze spiritul acestei culturi multilingve și multietnice.

”Vizitatorii vor putea aavura atmosfera sărbătorii în culorile strălucitoare ale costumelor tradiționale indiene, însoțite de dansuri și muzici tradiționale. Vor fi povestiri ale ambasadorilor culturali, lecții de yoga, o expoziție de fotografie cu femeile frumoase din India și alte evenimente culturale.

Târgul de produse artizanale și bijuterii va fi însoțit de specialități culinare indiene. Vor fi ateliere de henna, cursuri de limbă hindi și prezentări despre medicina tradițională Ayurveda”, anunță organizatorii.

Biletele costă 15 lei pentru adulți, 5 lei pentru studenți și pensionari și sunt gratuite pentru copii. Accesul în Grădina Botanică se achită separat.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...