G4Media.ro

Antrenamente gratuite de fitness şi aerobic în parcul din Bistrița, printr-un program…

Sursa foto: Pexels

Antrenamente gratuite de fitness şi aerobic în parcul din Bistrița, printr-un program al administraţiei locale

Locuitorii municipiului Bistriţa interesaţi să facă mişcare vor avea parte, începând de săptămâna viitoare, de antrenamente gratuite de fitness şi aerobic în parcul oraşului, printr-un program susţinut de administraţia locală, aflat în al treilea an de derulare, relatează Agerpres.

Potrivit anunţului făcut miercuri de Primăria Bistriţa pe pagina de socializare a instituţiei, programul „Sport în parc” revine începând cu data de 26 iunie, cu ateliere de câte o oră de fitness sau cardio-aerobic organizate în parc, cu antrenori specializaţi, de luni până vineri.

„Aflat la al treilea an de derulare, programul ‘Sport în parc’ promovează mişcarea şi activitatea fizică în aer liber şi are ca scop îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei municipiului atât la nivel fizic, cât şi mental. (…) Programul face parte din strategia Primăriei Bistriţa pentru promovarea sportului de masă prin activităţi recreativ-sportive destinate cetăţenilor de vârstă adultă”, se arată în anunţul postat pe Facebook.

Programul se va încheia la mijlocul lunii septembrie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează