G4Media.ro

Înscrieri deschise: Atelier pe tema riscurilor traficului de persoane, la Brașov, 4-5…

Sursa foto: pixabay.com

Înscrieri deschise: Atelier pe tema riscurilor traficului de persoane, la Brașov, 4-5 mai/ Sunt așteptați tinerii ce doresc să transmită mesajele mai departe

Atelierul pentru tineri cu tema „Conștientizarea riscurilor traficului de persoane” va avea loc joi și vineri, 4-5 mai, în Sala mare din cadrul Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov, Bulevardul Eroilor nr 33-35.
Organizator este Asociația Cultural Socială Economică Christiana, în cadrul proiectului STOP-AT – Traficul de persoane.
Sunt așteptați tineri, cu varsta intre 16-24 ani care doresc să afle care sunt cele mai utilizate metode de rerutare de către traficanți, cum pot fi identificate aceste pericole, ce poate fi făcut atunci când descoperi sau suspectezi o situație de trafic, precum și prezentarea unor cazuri investigate de mass-media.

Cei interesați se pot în scrie aici: CLICK PE FORMULAR

Trainerii care vor vorbi cu tinerii participanți sunt expertul Iulia Lung, din partea Asociației Christiana și jurnalistul Alex Costache, din partea G4Media.
Iulia Lung este activist în domeniul ONG de 10 ani, în plan local, în mai multe localități inclusiv în mediul rural, pe domeniul educației civice, cunoașterea drepturilor cetățenilor și cum să interacționeze cu administrația publică.
Alex Costache este jurnalist cu peste 20 de ani de experiență în reportaje și investigații, în special pe domeniul justiției, abordând inclusiv subiecte legate de traficul de persoane. Recent, a fost corespondent special Știrile TVR în Ucraina.
„Tinerii participanți vor fi Ambasadori în comunitatea lor. Aceștia vor susține ulterior sesiuni de informare în școlile sau grupurile din care fac parte și vor fi atenți la indicatorii prin care pot preveni timpuriu traficul de persoane”, arată organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.
Alte ateliere similare, pentru tineri, vor mai avea loc în mai și iunie în mai multe orașe din țară, informații și înscrieri aici: https://www.facebook.com/STOP.AT.traficul/events 
Atelierul este organizat cu sprijinul local al Asociatiei Femeile Se Implica și are loc în cadrul proiectului STOP-AT – Traficul de persoane, la care G4Media este partener.
Proiect finanțat de Active Citizens Fund Romania prin Granturile SEE 2014-2021.
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează