G4Media.ro

Sute de motociclişti, de pe 3 continente, participă la concursul EnduroPanorama, în…

Sursa foto: Pixabay

Sute de motociclişti, de pe 3 continente, participă la concursul EnduroPanorama, în Hunedoara / Competiția se va desfășura într-o fostă carieră de marmură și într-o exploatare minieră

Peste cinci sute de motociclişti, de pe trei continente, vor participa la cea de-a XV-a ediţie a concursului de hard enduro ”EnduroPanorama”, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

Evenimentul are loc în perioada 3-6 mai, în Ţinutul Pădurenilor, din judeţul Hunedoara, în organizarea Moto Club ”Haita” Deva. Traseul de concurs însumează 300 de kilometri de probe speciale prin cele mai pitoreşti locuiri ale Munţilor Poiana Ruscăi, pe raza comunelor Ghelari, Lunca Cernii, Topliţa, Bunila, Teliucu Inferior, Lelese şi Răchitova.

Competiţia va începe în 3 mai, din zona localităţii Ghelari, cu o zi scurtă care va pregăti concurenţii pentru provocările următoare.

„Una dintre probele speciale este cea din fosta carieră de marmură din satul Alun, una dintre cele mai vestite provocări din competiţiile autohtone. Ziua a treia traseul este de circa 100 de kilometri, iar probele cele mai spectaculoase vor fi în zona Hăjdău. Concursul se va încheia sâmbătă, cu un finiş plin de provocări în zona fostei exploatări miniere din Ghelari”, spune Felix Predescu, unul dintre membrii echipei ”Haita” Deva.

Desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Motociclism, întrecerea sportivă punctează în Campionatul Naţional de Hard Enduro, fiind etapa numărul II din acest sezon competiţional.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează