G4Media.ro

Despăgubire de 300 de mii de euro pentru o femeie al cărei…

Sursa foto: G4Media

Despăgubire de 300 de mii de euro pentru o femeie al cărei soț a murit într-un spital din Cluj / Decesul a survenit în urma unei infecții contractată în spital / Sentința vine la 6 ani după moartea pacientului și nu e definitivă

După 6 ani de la moartea unui bărbat într-un spital din Cluj, familia sa va primi despăgubiri în valoare de 300 de mii de euro, anunță Monitorul de Cluj.

În ianuarie 2017, Marcel Bali a ajuns la Clinica de Neurochirurgie Cluj-Napoca, fiind diagnosticat cu anevrism vascular cerebral.

Două zile mai târziu, a fost operat, iar în urma intervenției i-a fost montat un tub de dren extern la nivelul capului. Deși părea că totul merge înspre bine, o săptămână mai târziu, a fost depistată o infecție nosocomială.

Bărbatul făcuse febră care, în ciuda tratamentelor aplicate, s-a accentuat. Medicii au decis să îl intubeze pe bărbat. După asta, au urmat 9 intervenții chirurgicale pentru repoziționarea tubului de dren.

Însă, din nefericire Marcel Bali a decedat în data de 3 aprilie 2017 la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Concluziile expertului medico-legal au fost cât se poate de clare. Moartea a venit din cauza infecției contactată în spital.

Tribunalul Cluj a decis, joi, 27 aprilie, ca aceasta să primească 300.000 de euro despăgubiri.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...