G4Media.ro

Primăria Câmpulung Moldovenesc construiește un bloc pentru tinerii medici de la Spitalul…

Sursa foto: Pixabay

Primăria Câmpulung Moldovenesc construiește un bloc pentru tinerii medici de la Spitalul Municipal / „Încercăm să le oferim medicilor oportunități care să-i facă să vină să profeseze și în spitalele din orașele mici”

Tinerii medici și asistenți medicali de la Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc vor putea să se mute în apartamente într-un bloc ce va fi construit cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, anunță Monitorul de Suceava.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a declarat că blocul va avea 12 apartamente și că valoarea totală a proiectului aprobat pentru finanțare este de 4.395.442,89 lei. Potrivit primarului, la acest moment Primăria Câmpulung Moldovenesc dispune de numai 3 locuințe de serviciu pentru Spitalul Municipal, în care locuiesc 6 medici.

„Încercăm să le oferim medicilor oportunități care să-i facă să vină să profeseze și în spitalele din orașele mici”, a declarat primarul Negură.

Blocul va fi construit în zona centrală, pe strada Ciprian Porumbescu, la aproximativ 300 de metri distanță de spital.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. am adaugat, da’ nu fu publicat (nu-i prima data, da’ stiu ca nu se poa’ sa te iubeasca toata lumea (nu stiu DE CE, adeca pe ce criterii sunt exclus, da’ asta-i problema mea, dupa cum se vede. Si-apoi, la ce bun !! Pardon, scuzati, bonsuar).